- travel;

316 27 5
                                    

{ T H O M A S }

Furcsa. Ezzel a szóval tudnám jellemezni Maya-t az elmúlt órákban. Olyan volt, mintha mondani akarna nekem valamit, de végül sosem tette meg, én pedig nem akartam jobban terhelni, így sosem kérdeztem rá. Ha elakarja mondani, akkor úgyis megteszi. Bízom benne, hogy csak idő kell neki. Egy kevéske idő, ami néha mindenkinek kell.

- Veletek minden rendben srácok? - kérdezett rá Harrison hirtelen.

Összerezzentem a hirtelen hangra és csak ezután akartam felelni neki, de Maya megelőzött és felelt helyettem is.

- Igen - motyogta.

Fáradt volt. Annak ellenére, hogy én az este próbáltam aludni, tudtam, hogy Maya nem aludt. Az erkélyen ült csak a kilátást figyelte. A holdfény rávetült így tökéletesen kitudtam venni, hogy hogyan is érzi magát. Leginkább csalódott volt és csak reménykedni tudtam, hogy ne bennem csalódjon.

- Végül ki is jön még? - kérdeztem meg, mikor Jacob és Jake egyszerre jöttek felénk.

- Ja - vakarta meg a tarkóját Harrison. - Sajnálom haver, de a csajomon kívül jön Jenna is - motyogta, mire Maya felkapta a fejét.

- Jenna? - kérdezte. - Jenna Watts? - kérdezte már teljes névvel, mire csak bólintott. - Most komolyan? Miért jön az a csaj? - akadt ki, de aztán egyből a szája elé kapta a kezét. - É-én nem úgy értettem - kezdett volna magyarázkodni, de Harrison lelegyintette.

- Tudjuk, hogy értetted és ne aggódj - morogta. - Ha nem bűntetnék akkor már rég vízbe folytottam volna - forgatta a szemét. - Ja - csapja homlokon magát hirtelen. - Jön még Zendaya is és lehetséges, hogy később jönnek mások is - tette hozzá. - A tesóid hol vannak? - fordult végül felém.

- A repülőn - feleltem. - Azt mondták, hogy megvárnak ott - magyaráztam.

- Jenna-t mióta ismeritek? - kérdezte hirtelen Maya.

Nem tudta elengedni ezt a témát és nem is haragudtam érte. Jenna egy olyan lány volt akiről egyszerűen nem szeretek beszélni. Mélyet sóhajtottam majd megráztam a fejem.

- Túl régóta - csak ennyit feleltem.

- Leakadhatna rólunk - morogta velem egy időben Harrison.

- Hát miért nem küldtétek el? - kérdezte zavartan Maya.

- Ez nem megy ilyen könnyen - nevetett Harrison. - Az a csaj egy pióca - tette fel a kezeit. - Nem akad le rólunk, ha választani kéne inkább kiugranék a repülőből, mint hogy egy újabb utazást végig vigyek vele - forgatta ismét a szemét. - De persze nem ért a szóból - fújtatott. - Ezerszer elmondtam neki, hogy húzzon a picsába, de mindig visszajön - tette karba kezeit.

- Ki jön mindig vissza a picsából? - lépett mellénk hirtelen Selena. - Egyébként elnézést, milyen udvariatlan vagyok - nevetett zavartan, majd Maya felé fordult. - Selena Green, te biztos Maya vagy - mosolyogva nyújtotta a kezét Maya felé.

- Maya Kiss, én is örülök - viszonozta.

A mosolya most sem tűnt őszintének, egészen erőltetettnek tűnt.

- Mehetünk akkor? - kérdezte, mire mosolyogva bólintottam.

- Én is örülök neked - szóltam, mire megforgatta a szemeit.

100 𝐌𝐄𝐌𝐎𝐑𝐈𝐄𝐒 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐘𝐎𝐔; 2.ᴇ́ᴠᴀᴅWhere stories live. Discover now