40(FİNAL)

236 8 7
                                    

Bölüm Şarkısı-Harry Styles(Golden)

11 ay sonra

Harry'den

Kapıyı deli gibi çalarken Niall'ın açmasını bekliyordum. Konuşmamız gereken şeyler vardı. Hemde acilen. Zaten heyecandan patlamak üzereydim. Birde burada sallanarak beklemek zorunda bırakılmıştım Niall tarafından.

Sonunda kapıyı açtığında beklemeden içeri daldım. Arkamdan "Noluyo ya?" diye söylensede onu aldırmadım ve bildiğim yönde salona yürümeye başlarken anlatmaya da başladım.

"Niall acil yardımın gerek." oflaya oflaya mutfağa yürümeye başladığında salonu es geçip onu takip etmeye başladım.

"Ne istiyorsun? Uykumu bile alamadım, kahvaltımı edemedim ve sevgilimi daha göremedim. Ne vardı bu kadar acil?"

Kendine kahve yapmaya başladığını gördüğümde ikiletmeden aklımdakileri pat diye söyleyiverdim.

"Selena'ya evlenme teklif edeceğim. Yardımın lazım." bir hışımla bana döndü.

"Evlenme mi teklif edeceksin?" bu kadar şaşırması anormaldi. Zaten Selena'yla bir gün evlenmek istediğimi hep söylüyorum onlara.

"Evet ama hazırlıklarda yardımın gerek. Sen bana lazımsın oğlum!" laflarıma gözlerini devirdi.

"Yanlış kişiye gelmişsin. Liam'a gitmen lazımdı. Romantik şeylerden anlayan o."

Tamam romantik şeylerden anlayan oydu ama ben romantik bir şeyden çok etkileyici bir şey yapmak istiyordum ayrıca Liam'a gitmememin başka bir sebebi daha vardı.

"Olmaz, Liam'a gidemem. Selena'nın doğum gününde yaptığım sürprizi ağızından kaçırdığından beri yapacağım sürprizler hakkında ona danışmıyorum." gülmeye başlarken olan kahvesini kupaya doldurmaya başladı.

"Çok komikti lan. Hepimiz bakakalmıştık Liam'a, Selena aşırı heyecanlanmıştı." o gülmeye devam ederken konuşmama devam ettim.

"Güzel bir şey olsun istiyorum. Mesela yüzük falan almam gerekiyor. Ama sanırım sadece onda olan bir tane yaptırmak istiyorum. Aklımda çok soru var." kahvesini içince yüzünü buruşturdu. Sıcak gelmiş olmalıydı.

"Onları düşünürüz önce Liam ve Louis'i araman lazım. Buraya gelsinler konuşuruz."

"Louis dün bizim evde kaldı. Ben çıkarken uyuyordu. Selena'da evde olduğu için Louis'i uyandırıp bir şey söyleyemedim."

"O zaman ben gidip ikisini de buraya getirirken sen bize kahvaltı hazırla. Louis'i ben bir bahene bulup çıkarırım evden." kaşlarımı çattım.

"Ben niye kahvaltı hazırlıyorum ya?" mutfaktan çıkarken arkamdan bağırdı.

"Çünkü senin için götümü yırtmaya gidiyorum. Güzel bir kahvaltı olsun ha!" gözlerimi devirdim.

Niall hızlıca hazırlanıp evden çıktı. Her ne kadar Liam'in yine ağızından bir şeyler kaçırabileceğini düşünsem de - ki bu huyu neden ve nasıl edindi bilmiyorum- Niall yine de onu da getireceğini söyledi.

Kahvaltıyı içeriye hazırladım çünkü dışarıda sabah soğukluğu vardı. Saat daha dokuza yeni geliyordu ve havalar fazlasıyla soğuktu. Dışarıya çıkarken bile kabana ihtiyaç duyuluyordu. Yaklaşık kırk dakikanın ardından üçü de geldi. Kahvaltıyı hazırladığım için bir süre beklemek zorunda kalmıştım ama sorun değildi. Çünkü heyecanım ve gerginliğim her duygumu bastırıyordu.

LIMERENCE-HarlenaWhere stories live. Discover now