15

206 11 2
                                    

Bölüm şarkısı-Billie Eilish(Lovely)

Harry'den

Gözlerimi açmamla etrafta gördüğüm karanlık gece olduğunun belirtisiydi. Etrafı aydınlatan tek şey yol kenarlarında olan büyük sokak lambalarıydı. Kim bilir ne kadar saat geçmişti biz kazayı yapalı.

Elimi kafamın acıyan kısımına değdirmemle sıvı bir şey elime geldi. Kan olduğunu anlamak pek de zor değil.

Neler olduğunu hatırlamamla olduğum yerde doğruldum ve diğerlerine baktım. Gemma da başını kaldırıp etrafa bakmaya başlayınca iyi olduğunu anladım. Ama başı kanıyordu. Bana döndü.

"Bir şeyin var mı?" başımı iki yana salladım.

"Senin?"

"Biraz başım ağrıyor."

İkimiz de arabadan çıkarken. Liam ve Selena'nın neden uyanmadıkları endişesi beni telaşlandırmaya başlıyordu. Arabanın dışına çıkıp ayağa kalkmamla başım döndü ve tutunmak zorunda kaldım. Kendime gelmem gerektiğine kendime hatırlattım. Gemma'nın çığlığını duymamla o tarafa baktım. Selena'nın önüne çöktü. Liam da Gemma'nın attığı çığlık yüzünden uyanmıştı.

"Selena! Bana bak!" Selena'nın yüzünü elleri arasına alıp hala uyanması için ona sesleniyordu.

"Ne olmuş?" Gemma'nın sesi beni telaşlandırıyordu. Arabanın arkasından yürüyerek yanına gittim.

"Selena gözlerini aç hadi!" Gemma bağırıyordu ama Selena'nın bu kadar sese uyanmaması beni korkutuyordu.

Gözlerimi Gemma'Nın baktığı yere kaydırmamla karnındaki cam parçasını gördüm. Öyleca donakaldım bir süre. O kadar çok kan vardı ki üzerinde. Karnına girmiş olan cam parçası bile görünmeyecekti neredeyse.

"Nabzına bakın." Liam bizi uyarırken arabadan çıktı ama o da dengesin, sağlayamamış olacak ki arabaya tutunup yanımıza gelmek için bir kaç saniye beklemek zorunda kaldı.

Gemma parmaklarını Selan'nın boynuna götürürken söyleyeceği şeyin kanımı dondurmasından deli gibi korkuyordum. Korkudan ve endişeden ellerimin titremeye başladığını hissettim.

"Nabzı var." tuttuğum nefesimi verdim ve Selena'nın dibine çöktüm ve Gemma yerine ben yüzünü ellerim arasına aldım.

"Selena aç gözlerini ne olursun?"

Önündeki kemeri cama değmemesine dikkat ederek çıkardım. Torpidoda olduğunu bildiğim kolonyayı aldım ve elime döktüm. Keskin kokuyu alıp uyanmasını umuyordum. Başını benden diğer tarafa çevirirken kokunun gerçekten işe yaradığını fark ettim. Uyanıyor olmasına sevinirken yine de kötü bir şey olmasından korkuyordum.

"Liam ambulansı arayın!" elindeki telefonu gösterdi. Gemma yanımda Selena'yı izliyordu.

Selena gözlerini yavaşça açarken bir şey olmadığına seviniyordum. Kolonyayı bıraktım ve yüzünü tuttum. Yerinde biraz doğrulunca canı acıdı ve inledi. Eli cam parçasına gitti ama daha fazla dokunamadı.

"Kımıldama! Ne olursun kımıldama." telaşla konuşuyordum. Nasıl sakinleşmem gerektiğini de bilmiyordum. Liam sinirle yanımıza geldi.

"Çekmiyor telefon!" gözlerimi Selena'dan ayırıp Liam'a baktım ve sordum.

"Nasıl çekmiyor? Yolda çekiyordu."

"Siz de telefonlarınızla deneseniz." tekrar arardı ve kulağına götürdü.

LIMERENCE-HarlenaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin