💿 ᴛᴡɪᴄᴇ ~ ɪ ᴄᴀɴ'ᴛ ꜱᴛᴏᴘ ᴍᴇ // ᴇʏᴇꜱ ᴡɪᴅᴇ ᴏᴘᴇɴ💿

433 103 32
                                    

Sziasztok!:3

Lassan behozva a lemaradásaimat, egy újabb albumvéleménnyel jöttem most. Méghozzá egy olyan banda (már nem is annyira xD) újdonságával, akiket eddig nem különösebben kedveltem, és mondjuk egy évvel ezelőtt egészen máshogy nyilatkoztam volna róluk.

Soha nem voltam Twice rajongó (soha nem is leszek, szerintem). A kezdeti cukiságuk olyan szinten irritált, hogy egyszerűen képtelen vagyok őket igazán megszeretni. Annak ellenére sem, hogy az utóbbi comebackjeik azért már jóval közelebb álltak hozzám. Sőt vannak régebbi számaik is, amiket utólag megszerettem. (A Heart Shaker-t és a Dance The Night Away-t egyébként.) De mindig is túlságosan gejlnek tartottam az egész Twice-jelenséget. Plusz sosem értettem, hogy miért kell annyira Jihyo hangjától elájulni. Jó, nyilván szép hangja van, de nem tudom, én sosem láttam benne még csak átlagon felüli "jóságot" sem. De nyilván ez totálisan egyéni ízlés kérdése.

De lássuk is a lényeget.

Az Eyes Wide Open egy tizenhárom dalt tartalmazó stúdióalbum. A megfoghatós verzió három változatban jelent meg (Story, Style, Retro). Nekem személy szerint tetszik a dizájn, de a Story és a Style közül nem tudnék választani. 

Egyébként sosem értettem, hogy amikor ennyire "semmi" a dizájn, akkor miért kell ennyi változat? Mármint, jó, nyilván értem, hogy miért... de azt hiszem, ehhez én nem vagyok eléggé rajongó, vagy nem tudom :D

 de azt hiszem, ehhez én nem vagyok eléggé rajongó, vagy nem tudom :D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Tracklist:

I Can't Stop Me

Hell in Heaven

Up No More

Do What We Like

Bring It Back

Believer

Queen

Go Hard

Shot Clock

Handle It

Depend On You

Say Something

Behind The Mask


I Can't Stop Me:

Őszinte leszek, nem gondoltam, hogy tetszeni fog. Nem tudom, hogy mi ez a retro/disco mánia most arra felé, de én eléggé hadilábon állok vele... vagy legalábbis kevés van, ami tetszik. De ez valahogy megvett.

A koreo iszonyat menő, bár nekem valahogy nem illik össze a dallal, de ezzel lehet csak én vagyok így. 

Az MV-vel nem tudok mit kezdeni. Szép, de igazából így ok. Van, és ennyi. Bár a Sana és a Momo virágos ruháit elfogadnám :D

𝙆-𝘾𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧Where stories live. Discover now