💿 ʙʟᴀᴄᴋᴘɪɴᴋ ~ ʟᴏᴠᴇꜱɪᴄᴋ ɢɪʀʟꜱ // ᴛʜᴇ ᴀʟʙᴜᴍ 💿

575 114 71
                                    

És megéltük ezt is! 

Valljuk be, kevésbé biztosan hittünk már benne, hogy eljön ez a pillanat is. Én egyébként úgy vagyok most ezzel is, mint a Treasure debüttel... azért legalább megérte rá várni!

Amikor kiderült, hogy mi lesz a lemez címe, azért felhúztam a szemöldököm. Éreztem egy (nem) kis "Nesze, ezt akartátok, nem? Akkor itt van AZ ALBUM"  vibeot a Kiadó részéről, és ez – bármennyire is szeretem egyébként a YG-t – kiakasztott. Mert ha van fandom, ahol jogosan ment az erre irányuló vergődés, akkor az a Blackpink rajongótábora. Azért kb. egy éve már ott tartunk, hogy már az is BP full albumot akart, aki nem, mert nettó szánalom (volt), amit ezzel a négy lánnyal művel(t) a Kiadója...

Azért érdemes egy kis statisztikát nézni ilyenkor.

Vegyük az NCT munkásságát a teljesség totális igénye nélkül. A srácok ugyanúgy 2016-ban debütáltak, nagy kiadónál, jó hátszéllel, jó promóval, "különleges" koncepcióval.

♪ 6 studio albumuk van

♪ 18 EP

♪ 27 single

♪ 2 single album

Ezzel szemben a lányok diszkográfiája elég szegényes

♪ 2 studio album (a mostanival együtt)

♪ 3 EP

♪ 10 single

♪ 4 single album

És ugyanannyi éve vannak a porondon, negyed annyi anyaggal sem, sokkal nagyobb "hypepal" és érdeklődéssel maguk körül. Tehát IGÉNY lett volna sokkal több BP anyagra. És kétlem, hogy a lányok mondták, hogy "ó, köszke, nem kell dal, meg album, elvagyunk a modellkedéssel, influencerkedéssel..." 

Így nem annyira értem ezt a nagyon "sassy" vibeot, szinte már sértettséget a YG felől...

Na, de nem ez a lényeg, hanem, hogy végre ez is megérkezett. Lássuk is!

A The Album egy nyolc dalt tartalmazó full album, amiből kettő kollaboráció. Egy Selena Gomez, egy pedig Cardi B közreműködésével. 

Négy verzióban jelent meg. Mondjuk itt azért van még hova fejleszteni a kreativitást, de az ilyesfajta pénzlehúzás a YG-tól nem annyira idegen, meglepődtem volna, ha a BP-nél nem sütik el. 

A dizájn igazából semmi... de tényleg semmi. Letisztult, nagyon egyszerű. Nekem egyébként tetszik, csak így kiadni négy verziót szerintem tényleg pénzlehúzás. Legalább kettőn lenne valami extra kép, forma, bármi... Főleg, mert ha jól láttam, akkor ez egy doboz (?) és a CD borító mind a négyben ugyanúgy néz ki...

Egyébként ha választanom kéne a hologramos(????) feketét választanám.

Egyébként ha választanom kéne a hologramos(????) feketét választanám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝙆-𝘾𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧Where stories live. Discover now