🔥17💧Seninle Dövüşmek İstemiyorum

646 76 186
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Buzlar Krallığı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Buzlar Krallığı

"Bu çok küçük..." dedi Steve kucağına minik bebeği alırken. Yüzündeki büyük tebessüm ile kucağındaki bebeğin minik elleri Steve'in işaret parmağını tutuyordu. Sarışın adam uzun uzun baktı bebeğin sevimli ve tombiş yüzüne. En sonunda yavaşça bebeği yatakta yatan Natasha'nın kucağına koydu. "Adını ne koydunuz?"

"Biz..." dedi Natasha yeşilliklerini Bucky'nin maviliklerine çekip kısa bir bakış atarken. Daha sonra tekrardan Steve'e bakmaya başladı. "Biz onun adını Jean koymak istiyoruz. Tabii sen de izin verirsen."

Steve'in iki kaşı en başta havaya kalkarken daha sonra dudaklarını hafifçe yukarıya kıvırdı ve kafasını olumluca salladı. "O sizin bebeğiniz, Natalia. İstediğiniz ismi koyabilirsiniz."

Kızıl kadına göz kırptıktan sonra arkadaşının omuzuna hafifçe vurdu ve odadan çıktı.

"Konuşmamız lazım, Steve."

Sarışın adam kafasını sallayıp kapıyı kapattı ve yürümeye başladı. Hemen ardından da Tony takip ediyordu onu.

"Dün akşam aramız çok iyiydi. Ne oldu bir anda. Bilmeden bir şey mi yaptım sana?"

Steve açık maviliklerini Tony'e çevirdiğinde esmer adam Steve'in gözlerine üzgünce baktı. Eskiden o mavilikler kendisine bakarken gecenin lacivertliğine bürünürdü. Şimdi ise sadece sıradan birine bakıyormuş gibi duruyordu.

"Hayır, yapmadın." dedi Steve soğuk bir tavırla. Tony kaşlarını çatıp ellerini iki yana açtı. "O zaman neden bana karşı böyle bir hal aldın bir anda!?"

"Sesini yükseltme..." diye tısladı Steve. Daha sonra sağına soluna bakıp alt dudağına hafifçe nemlendirdi. "Tüm krallar aşağıda. Sen de insen iyi olur." Başka bir şey demeden merdivenlere doğru gittiğinde Tony sevgilisinin arkasından birkaç dakika boyunca baktı. Sanki eski Steve gitmiş onun yerine bambaşka biri gelmiş gibiydi.

"Steve nerede?" diye sordu Marco masaya bakınırken. Alex ve Tony kaşlarını çatıp birbirlerine bakarken "Buradayım." diyerek içeriye girdi sarışın kral. Marco'nun yüzünden aniden büyük bir gülümseme yayılırken Alex ve Tony'nin kaşları daha fazla çatılmaya başladı.

ғι̇re αɴd ι̇ce » ѕтoɴyWhere stories live. Discover now