🐾 ┊ six

5K 514 199
                                    

"Seungmin n-neden açmıyorsun?" Bir hıçkırık sesi duyuldu telefondan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Seungmin n-neden açmıyorsun?" Bir hıçkırık sesi duyuldu telefondan. "Telefondaki kadın sesli mesaj"
bir tane daha "bırak diyor. Seungmin gel lütfen!" Ve bir tane daha.

Seungmin düşünürken uyuyakalmış, uyandığında gördüğü aramalar ve dinlediği mesaj onu şoka uğratmıştı. Dışarı çıktıkları bir gün kaybolursa diye Hyunjin'e numarasını ezberletmişti. Buna binlerce kez şükredip, yaklaşık on beş dakika önce atılmış sesli mesajdaki Hyunjin'in sesinin siniriyle ayağa kalkıp, giyinmeye başladı. Ağlıyordu minik kedisi ve onun hemen gelmesini söylüyordu.

Giyindikten sonra hızla kendisini arabasına atmış, sürebilmesi tehlikesiz bir hızda gitmeye başlamıştı. Sinirden direksiyonu sıkıyor, Hyunjin'in iyi olması için bildiği tüm dua'ları okuyordu.

Mağazaya sorunsuz geldikten sonra içeri girmiş kimseye bir şey demeden kedi çocukların olduğu odaya girmişti.

Kafasını dizlerine gömmüş ve köşeye sinerek ağlayan Hyunjin önün görmek isteyeceği en son şey bile değildi.

Yanına adımlamış, önüne çömelip sesizce adını fısıldamıştı. Hızla kafasını kaldıran Hyunjin onu görmesiyle ona sarılmış, başını Seungmin'in boynuna gömüp ağlamaya devam etmişti. Etraflarına toplanan görevlilere sınırlı bakışlar gönderen Seungmin işe Hyunjin'in sırtını okşuyordu.

Bir süre sonra ağlaması dinen Hyunjin, Seungmin'in boynunda uyumamak için kendini zor tutuyordu.

"Hyunjin-ah.. bana ne olduğunu anlatmak ister misin?"

Kafasını kaldıran Hyunjin çatlamış sesiyle 'hmhm' diyere konuşmaya başlamıştı.

"Bana geri geldiğim için yemek vermeyeceklerini söylediler. O-" onlara bakan görevliyi işaret etti " Bana vurdu, canımı acıttı." Burnunu çekerek başka bir görevliyi gösterdi "o bana 'kuyruğunu koparırım' dedi. Ona, hayır, diye bağırınca yanağıma vurdu." Kızarmış yanağını gösterdi bu sefer. Gözleri tekrar doldu ve birkaç damla aktı.

Hyunjin'in bu dedikleriyle iyice sinirlendiğini hisseden Seungmin kucağındaki Hyunjin ile ayağa kalktı ve çıkışa doğru yürümeye başladı. Giderken onları şikayet edeceği ile ilgili bir kaç şey söyleyip arabasına doğru yol aldı.

"Ağlama artık Jinnie evimize gidiyoruz."

cat boy, hyunmin ✓Where stories live. Discover now