Melody

24.4K 911 57
                                    

Sall, numele meu e Melody, am 16 ani, sunt o fata incapatanata, orgolioasa, independenta, dar foarte încrezătoare. M-am petrecut viata... ( cei 16 ani ai mei) inpreuna cu familia mea într-un apartament. În primul meu an din viata, am auzit ca a fost unul frumos, dar apoi, o mare catastrofa sa abătut asupra pământului, unele dintre personajele cele mai infricosatoare supra-naturale ale poveștilor de groaza spuse copiilor șia făcut simtita prezenta. În anul 2015 vampiri au ieșit la "suprafață ", printr-un război ținut doar între ei.

Războiul a durat 5 ani, după care întreaga umanitate a avut de suferit.

Oameni au ajuns sclavi vampirilor, iar vampiri conducători lumi. Vampiri sunt cruzi, persoane reci și fără inima, niște monstri, creaturi ale întunericului, dar imuni la lumina, aceștia folosesc oameni, ne având mila, se joaca cu viata lor pana cedează.

Nimic din ce e scris în cărți nu e adevărat, vampiri pot merge la lumina, au pielea calda, dar un singur lucru e adevărat, frumusețea lor, sunt precum niste zei, sau... asa am auzit.

In mare perioada a vieți mele, mama și tata mau ținut închisă, nu au vrut ca vampiri sa afle de existenta mea.

Părinți mei lucrează pentru un vampir foarte bătrân, se zvonește ca are în jur de 1057 de ani, mi-au povestit despre el, cum se culca cu fete, băindu- le sângele, și apoi le arunca în strada sa ajungă cerșetoare.

Deoarece la vârsta de 16 ani toți băieți și fetele sunt chemați la un bal, un bal în care urmează sa fie repartizați ca slujitori unor vampiri.

Iar ghinionul meu e ca în urma cu trei zile vampiri au aflat de existenta mea, asa ca acum plâng si astept invitația speriata la balul de peste 3 zile.

Singura mea scăpare acum ar fi sfârșitul lumii, dar niciodată nu vine când am nevoie de el.

Și poate ma credeți nebuna ca asi prefera sa ma omor, dar decât sa ajung cârpă altuia... Mie mi se pare cea mai înțeleaptă decizie moartea.

Supusă ție! |Where stories live. Discover now