Atingeri fierbinți

18.2K 848 172
                                    

Scuze pentru ca am zis ca șterg cartea, niciodată nu m-am gândit la asta sincer.

Vam pregătit o surpriza, sper sa va placa.

Elvira POV

A dispărut, cum se poate, e gazda, nu ma asteptam sa plece asa de la ziua lui, oare o fi plecat cu o servitoare? Oare e cea care statea lângă el, am văzut-o, nu pot sa zic ca e urata, dar nu e nici o particula de praf pe lângă mine, dar mi sa părut cunoscuta, nu ea în sine, ci mirosul sângelui ei, lam mai simțit o data, și l-am văzut pe Eliad cum a privit-o cu coada ochiului, ceva e suspect, la ea, mai bine ma interesez de ea.

Dar din cauza ca a plecat, nu am mai putut sa fac nimic, oricine a fost la mijloc, va plăti ca mia stricat planurile.

Am scos telefonul din buzunarul blugilor mei crem, am format un număr, și am așteptat ca persoana respectiva sa răspundă.

- Alo...

- Daria, sunt Elvira, am nevoie de tine.

- Desigur, sunt la dispoziția dumneavoastră.

- Bun, te aștept la conacul meu " preferat" cât mai repede, nu am timp.

- Desigur, acum plec, voi ajunge în cel mult doua ore.

- Bine.

Am închis telefonul gânditoare, apoi am mers în camera, unde scumpul meu sclav era pe jumătate secat, de sânge, dar ce pot sa zic, a fost o noapte nebuna, mai ales, când mam gândit ca Eliad e cu alta.

Am luat o punga de sânge din frigider, pe care le țineam pentru momente radicale, sa le zic asa, și iam pus o perfizie, sincer îmi e mila de el, e un servotor bun, dar are sentimente pentru mine, nu am nevoie de asa ceva, și cu siguranță nu de la el.

Melody POV

Șia presat buzele de ale mele într-un sărut flamand, dulce, tandru dar sălbatic, și cel mai important pasional, era ca și cum ar încerca să ma certe, și iubească printr-un sărut. Dar eu, eram blocata sub buzele sale dulci, eram ca un bloc de gheata, încă ma gândeam la ce a zis, findu-mi greu sa realizez ce tocmai a zis. Îmi era greu sa ii răspund la sărut, ma simteam într-un fel atat dendiferit, aleasă, de asta ma simt asa in apropierea lui, din aceasta cauza, nu ma pot gândi la nimic înafara de el? De asta simt ca am mii de fluturi în stomac, ca asi vrea sa fiu lângă el mereu, pentru ca sunt aleasa lui simt în fiecare secunda dorul pentru el?

Dintr-o data, prin fata ochilor mi sau derulat imagini, cu el, când eram mica, lam mai cunoscut, am mai vorbit, el a fost mereu lângă mine. Și ma așteptat, de asta simt ca pot sa am încredere în el mereu, deoarece ma așteptat, ma așteptat 1999 de ani, doar pe mine, aleasa lui.

" Nu fi supărată iubire mica, ne vom mai vedea noi. " aceasta fraza era una dintre cele ce îmi răsună în cap, dar părea mai valoroasa decât celelalte.

Șia desprins buzele de ale mele, iam citit dezamăgirea în ochi, și tristețea, din cauza ca nu iam răspuns, dar nu a zis nimic, ma mângâia incet pe obraz.

- Trebuia sa știu ca ești încă prea mica ca sa simți un sentiment atat de profund și puternic, iartă-mă. A zis el, încercând sa se ridice de pe mine.

Lam oprit, miam așezat palmele pe obraji lui, exact ca în imaginile ce mi se tot derulau în gând, și lam tras înapoi spre buzele mele, oferindu-i cel mai dulce și pasional sărut al meu, lasand toată dragostea mea în el.

- Nu fi supărată iubire mica, ne vom mai vedea noi, iam zis când miam desprins buzele de ale sale.

Iam privit fata cred ca secunde în șir, dar mie mi sau părut ore. În ochi sai albaștri se putea citi uimirea, și bucuria, dar chipul sau era inpietrit, fără nici o emoție.

Supusă ție! |Where stories live. Discover now