Dragoste

17.6K 817 47
                                    

Aveam nevoie de timp sa ma gândesc, iar apa calda aromată, era perfecta, simteam cum fiecare muschi din corp mi se relaxează.

Oare ma îndrăgostesc de Eliad, nu pot sa cred, e Stapanul meu, e...e adevărat. Mam îndrăgostit de stăpânul meu, doar gândul la el, îmi face inima sa tresară, iar fluturi sa îmi împânzeasca stomacul.

Ce ma fac? Trebuie sa fac cumva sa îmi treacă, mai ales pentru ca îmi e frica, frica ca el nu ma vede decât ca pe o simplă servitoare.

Lacrimile îmi invadara ochi, cea ce ma facut sa a înjur singura în minte, era prima oara când plângeam din dragoste, niciodată nu am simțit asta, e un sentiment care pe atat de intens și plăcut, este și pe atât de staniu, și sfâșietor.

După 20 de minute în apa calda, am început sa ma spăl, apoi am ieșit cu doar un prosop rosu pe mine. Dar am rămas stana de piatra, când am văzut ca Eliad e încă în camera mea, am înroșit, simtind ca inima avea sa îmi iasă din piept, dar el, sa ridicat de pe pat, unde era, și a venit către mine. Sa oprit la doar câțiva centrări intre noi. Simteam cum acei centimetri, era un imens zid, un zid ce ne desparte, și o va face mereu, deoarece el e vampir, iar eu om, deoarece el e regele, iar eu o simplă servitoare.

Ma prins de talie, și ma lipit de corpul sau puternic, " Vai inima mea ", mi-am pus mâinile pe pieptul lui, ridicand privirea, privindu-l adânc în ochi, acei ochi albaștri, pentru care asi muri dacă e nevoie. Buzele sale sau lipit de ale mele, simtind cum...el e singura persoană din lume, care ma poate face sa ma simt astfel, singurul care poate face ce vrea cu mine, deoarece, ma simt atat de mica în fata sa, dar și atat de protejata.

Sărutul a devenit din ce în ce mai intens, făcându-ma sa cred ca zidul ce ne desparte a dispărut. Simtind cum îl vreau cât mai aproape, tot ce înseamnă el.

Spre nemulțumirea mea, sărutul sa întrerupt, Eliad ma privea adânc în ochi, iar un mic zambet ia răsărit în colturile guri.

- Ar trebui sa te îmbraci, a zis el, zâmbind lasciv.

A privit în jos, observand, ca prosopul meu cazuse, find goală, lipita de el, cea ce ma făcea sa ma rosesc, dar și sa ma bucur.

Am ridicat rapid prosopul, și lam înfășurat un jurul meu, am luat din dulap un tricou decoltat și o fusta mov, apoi am fugit la propriu la baie pentru a ma inbraca.

În camera, Eliad, era pe pat, mi-a făcut semn sa ma așez la el în brate, am simțit un val de căldură ce mia cuprins corpul, dar am înaintat ca o servitoare cuminte, asezandu-ma incet.

Și-a pus mana pe piciorul meu, strângând incet, de parcă dacă iar fi frica sa nu ma rănească.

- Am o surpriză, dar e ceva mai diferit.

- Da...

Eram curioasa, dar aveam și în sentiment ciudat.

- O sa fie un fel de petrecere, peste doua zile, e ziua mea, și asi vrea sa vi.

- Dacă asta vrea stăpânul meu.

- Nu, asta vrea Eliad, a zis el. Dar, e o petrecere mai formală.

- Adică?

- Vor veni câțiva prieteni, apropiați de ai mei, cu slujitoarele lor, și vreau sa iti spun ca nu toți își tratează sclavele cum o fac eu.

Dacă se întâmpla să vezi ceva suspect la acestea, ca sunt speriate, sau au vânătăi, poartă-te frumos, dar nu pune întrebări.

- De ce?

- Deoarece, se poate sa nu prea placa stăpânului lor, și sa ma pună sa te dau, pentru educație.

- Educație?

- Da, alte fete, care sunt luate, sunt supuse de la început unor anumite teste.

- Ce fel de teste, am întrebat speriata.

- Sunt biciuite, bătute, depinde.

Respirația mi sa accelerat de la frica, mulțumesc lui Dumnezeu ca îl am pe Eliad.

- De aceasta pedeapsa, ziceai ieri?

Sa încruntat, apoi ma privit surprins în ochi.

- Nu, nu ți-aș face niciodată asa ceva, nu cred ca poți suporta pe cineva după ce ar face asta.

- Dar tu ești regele, de ce nu faci ceva?

- A-și face, dar dacă fac asta, vampiri fac ce vor ei, asa ca riscam un alt război.

Am privit în pământ, imi era greu sa vorbesc, mai ales ca ii simtiam mâine pe mine, iar el fiind atât de aproape de mine.

- Ma voi comporta cât mai frumos, am zis eu zambindu-i.

- Ma bucur sa aud asta.

- Dar câți ani faci?

- 1999.

Am mărit ochi.

- Vorbești serios?

- Da.

- Dar....e atât de mult. Mai e cineva mai bătrân decât tine?

- Nu.

Ma întors cu spatele la el, încă ținându-mă pe picioarele lui.

- Și parca ziceam de o pedeapsă...Vocea sa era senzuala.

Mia inghetat sângele în vene, gândindu-mă la ce fel de pedeapsa se refera, dorindu-mi cu toată finta ca el sa nu ma pedepsească asa.cum am auzit.

Șia pus mana pe abdomenul meu, lăsând-o în jos pana la marginea tricoului, pe sub care șia băgat mana, mangaindu-mi pielea. Fiori îmi acaparase corpul, iar obraji ma ardeau. Urca incet cu mana, pana la sani mei, ce a început sa ii maseze, tandru, privind în jos.

A dus mana mai sus pana la buzele mele, dându-mi capul pe spate, apoi spre buzele lui. Cu cealaltă mana, îmi masa coapsa, urcând incet pe interiorul acesteia.

Mi de senzații îmi acaparase corpul, doar din cauza mainilor lui. Trezindu-ma dintr-o data pe pat, cu el deasupra mea, priveam în cele doua oceane albastre, la chipul sau ce părea angelic, dar nu avea cum sa fie, deoarece am văzut niște colți mici și albi in zambetul sau radiant.

Oare asta avea sa fie cel mai intens sentiment, dragostea, cel în care, simteam ca asi face orice pentru el, ca el ar putea face orice cu mine? Sau era doar încrederea și datoria de servitoare intima?

Ma sărutat lung, puternic, flamand, făcând ca ori ce gând al meu sa ma părăsească, el rămânând singurul lucru care ma interesa. Corpul sau era lipit de al meu, lăsându-se cât mai mult înspre mine, picioarele mele erau de o parte și de alta a lui, iar mâinile după gatul sau.

- Melody, vreau sa fi sinceră, ai mai făcut asta vreodată, ma întrebat el cu o voce blândă, și calda.

- Nu, am zis, simtind obraji mai fierbinți decât lava.

- Și ai vrea sa o faci?

Nu am zis nimic, dar am dat afirmativ din cap.

- Nu vreau sa te simți obligata, și nici sa crezi ca asta e datoria ta, și nici din cauza ca eu vreau asta...

- Și atunci de ce sa o fac, am zis eu, simtind ca și el mai vroia sa zică ceva.

- Din dragoste.

........................................................................

Știu, e scurt, dar e vina voastră, voi ați spus ca vreți next-ul cât mai repede.

Asa ca " Dorința voastră îmi e porunca"
Aștept comenturile și voturile voastre, pupici dulci de la Eliad și Melody.

Dar din păcate nu voi ma reuși sa postez următoarele doua săptămâni.
SCUZE.... :-* :-* :-*

Supusă ție! |Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum