Prietene. Gelozie. Dragoste

13.4K 721 119
                                    

Hei, am făcu pagina de FB, aceasta se numește " Sursa ție ", toate imaginile cu cei doi ce nu le voi putea posta pe Wattpad, le voi pune acolo. Tot acolo , voi pune și de la cealaltă poveste "Mafia Jocul Dragostei ". Mulțumesc mult, spor la citit.

Când am ajuns în fata biroului lui Eliad, acesta ma prins de mana, și ma teas lângă el, pe partea cealaltă, șia așezat mana pe talia mea posesiv, apoi...

- Elvira, nu știu dacă ai avut ocazia de a face cunoștință cu Melody, Aleasa mea.

Elvira începuse sa ma priveasca acid, dacă privirea ei ar omora, acum asi fi scrum.

- Îmi pare rău, Elvira, dar eu mi-am găsit aleasa, îți doresc și ție sa ți-l găsești.

Elvira, ma m-ai privește o dată, apoi își întoarce privirea spre Eliad, afișează un zambet, atat de mieros, încât a-și da în diabet.

- Ma bucur pentru voi, mulțumesc mult, sper, sa va tina, zice, apoi înghite în sec.

- Mulțumesc, zice Eliad, zâmbind.

- Melody, zice ea către mine, sper sa ne înțelegem bine, cine știe, poate ajung sa fim prietene, atunci, vom putea împărtăși secrete. Mereu mi-am dorit o astfel de prietenă.

Uimirea ma cuprinde instant, dar ușor ia locul curiozitatea când îl vad pe Eliad ca se încordează.

- Mi-ar plăcea, zic eu zimbind.

Aceasta vine lângă mine, ma ia de mana, ma privește în ochi, și zimbește, se apropie, și ma saruta pe ambii obraji.

- Bine, ma bucur amica, ne m-ai vedem.

Iese din încăpere, iar liniștea se lasă, l-am privit pe Eliad, stătea și privea în gol, spre ușă.

- Dacă te mai holbezi mult la ușă, voi crede ca îți pare rău că a plecat, zic eu, încercând sa glumesc, dar în mare parte crezând.

Își întoarce minunatele astre albastre către mine, și ma privește uimit.

- Cum sa crezi asa ceva, tu ești singura femeie, a cărui rău îmi pare, în fiecare secunda când nu ești lângă mine.

I-am zâmbit ușor, știam ca ceva nu este bine, de ce nu o suporta atat de mult, pare totuși o persoana bună, cred ca am judecat-o greșit. Dar cel mai important, de ce sa încordat astfel, când ea a pomenit de secrete? De ce ia spus despre noi? Dar, oare ce trecut ii leagă pe ei? Multe întrebări, dar nici un răspuns, privesc spre mana sa care este pe talia mea, zâmbesc stind ca am cel mai frumos bărbat din lume lângă mine, dar inima mi se franse când vad câte persoane ar vrea sa fie în locul meu.

- Cred ca ma voi retrage în cameră, zic cu o voce m-ai mult soptita, dar eram ferm convinsa ca ma auzit.

- Vrei sa te duc eu?

- Nu, îl voi ruga pe Dorian.

Eliad POV

Melody, nu pot sa o înțeleg în anumite situații, am încercat sa ii citesc mintea, sa vad la ce se gândește, dar totul era întuneric.

Stau la birou, șia gândesc, nu știu de cât timp sunt aici, sau de cât timp a plecat ea. Ma simt ciudat, credeam ca se va bucura când ii voi zice Elvirei de noi doi, chiar i-am simțit și gelozia, dar nu-nțeleg, de ce a plecat trista.

Cred ca sunt asa un eșec în calitate de iubit, și ce mai legătură avem noi, încât nu pot sa o simt mereu. Știu ca nu e întreaga legătură, dar nu vreau sa îi beau sângele. Mie frica, ca nu ma voi opri, iar asa asi pierde-o.

Supusă ție! |Where stories live. Discover now