S2/ Bölüm 7*

5.4K 254 37
                                    


Yeni bölüm zamanı*

+18 UYARISI!!! Bölüm +18 cinsel öğe barındırmaktadır. Detaylı ve açık anlatıma sahiptir. Üç ünlem (!!!) işareti ile başlayıp bitecektir, rahatsız olanlar, okumak istemeyenler lütfen ikinci ünlem işareti ile okumaya başlasın. 

*Eğer bölümler arasında kopukluk fark ederseniz bilin ki, sistemsel hata vardır. Hikayeyi kütüphaneden çıkartıp yeniden eklemeyi ve sayfayı güncellemeyi unutmayın. Sorun devam ederse lütfen bildirin.

Yazım yanlışı var ise kusura bakmayınız. Oylamayı ve yorumlar bırakmayı unutmayınız. Keyifli okumalar.*

*

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Gözlerimi Patch'in üstünden ayırdım ve başımı hafifçe eğip karnıma baktım. Söylediği kulağımın ve zihnimin içinde defalarca kez dönüp durdu. Olabilir mi? Yani, bu... Mümkün mü?

"Güzeller güzelim."

Eğdiğim başımı kaldırdığımda onu karşımda buldum. Hemen dizlerinin üstüne oturmuş, ellerimi avuçlarımın arasına almış ve bana parıldayan gözlerle bakıyordu. Ne ara geldiğini ve karşıma çöktüğünü bile kavrayamadım.

"Rengin attı," tınısındaki endişeyi hissettim. "İyi misin?"

Dudaklarım aralandı, bir şey söylemek istedim ancak kucağıma bıraktığı bombadan sonra ne diyeceğimi bilemedim.

Avuç içimdeki eli çekildi, başımı eğmemden ötürü düşmüş ulan saç tutamını kulağımın arkasına iliştirdi. "Yavrum, iyi misin?"

Olanları çözümleyemedim. Emin olmak istercesine, "Baba olacaksın," diye mırıldandım. "Öyle mi?"

Kurumuş dudaklarımı tedirgin biçimde ıslattım. "Yani... Ben hamile miyim?"

Gözlerindeki parıltı her geçen saniye artarken, "Sanırım," dedi. "Kesin konuşmak istemem ama ilacı içmemişsin ve tabi demin gördüğüm-"

Aniden durdu, cümlesine devam etmedi. Ben ise neler olduğunu saniyeler içerisinde kavradım. Patch demin Öngörü görmüştü ve Öngörüsünde gördüğü şey ise.... Benim hamile oluşumdu. Siktir!

"Yine de emin olmalıyız," dedi yanağımı okşarken. "Yüksek dahi olsa bir ihtimalden ibaret. Bir hafta kadar beklemeli ve hamile olduğundan emin olmalıyız."

Kaşlarım havaya yükseldi. "Bir hafta mı?"

Anlık olarak duraksadı ve beni yoklarcasına, "Güzelim eğer hamile kalırsan normal bir hamilelik yaşamayacağını biliyorsun değil mi?" diye sordu. "Yani, safkanlar gibi dokuz aylık bir hamilelik süreceği geçirmeyeceğini.... Bu konuda bilgilendirildin değil mi?"

PENÇEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin