Part #11

137 7 0
                                    

Malá holka, ztratila oba rodiče, a z jejích čtrnácti sourozenců jí kvůli válce zůstal jen Ryan, který se o ní teď staral.

Nebylo na ní vidět, že by se to ní nějak poznamenalo. Ale byla malá, možná to zapomněla.

Zakručelo mi v břiše, což mě vyrušilo z vážných myšlenek. Bylo to docela trapné, ale přece jenom jsem nejedl ani nepamatuju.

Kris si toho asi taky všimla, jelikož se hned nato zvedla a pobídla mě at jdu za ní. Šli jsme takovou 'dírou' ve zdi. Nebyla to ani díra, jako prostor, kde měla být zeď, ale nikdo jí tam nepostavil. Prošli jsme bílé osvelětlenou chodbou, a vyšli jsme v prosklené místnosti. Místo jedné celé zdi, bylo okno. Po mojí levé straně koukala že zdi kuchyňská linka se sporákem, lednicí a poličkami s talíři na zdi.

Kristie rázně vešla dovnitř a zamířila si to k lednici, kterou prudce otevřela.

"Takžé.." protáhla zamýšleně slovo, "máme tady slaninu, vejce, sýr, nějaké džemy.. Potom toasty, možná nějaký croissant.. Dej si co chceš." pobídla mě rukou.

Přes to, že jsem si ještě pořád neuvědomil, co všechno v kuchyni mají, jak to na mě vybalila, jsem se na ní děkovně pousmál, a popošel k lednici. Přistoupil jsem k ní úplně a na moment mě oslepilo umělé světlo, vycházející ze vnitř. Chvilku jsem šátral očima po poličkách v lednici, ale ani po chvilce se moje oči neusadily na ničem. Rozhlédl jsem se tedy po kuchyni. Konečně něco! Pohledem jsem se zastavil na krabici s mými v dětsví oblíbenými čoko-cereáliemi. Vzal jsem si krabici mléka, zavřel lednici a mléko položil na kuchyňskou linku.

„Kde máte misky?“

Kristie se pobaveně uchechtla, když jí došlo, co si chystám dát k snídani. Dvěma rychlými kroky byla u skříňky jen kousek ode mě. Natáhla se, aby jí otevřela, a potom si musela stoupnout na špičky, jelikož díky své niterné výšce nedosáhla na misky uvnitř. Vyndala rovnou dvě, a potom ladným pohybem přisunula cereálie. Nasypala je do jedné misky, přičemž jsem se pomalu i s mlékem v ruce přikradl vedle ní.Asi jsem nebyl tak nenápadný, protože Kristie si bez mrknutí oka vzala mléko z mé ruky, a zatímco si ho nalévala do misky k cereáliím, postrčila ke mě mojí misku s krabicí. 

Udělal jsem to co ona předtím a poté jsem misku zalil mlékem. Kristie si mě nevsímala a už seděla u barové linky a cpala se lupínky. Přešel jsem k ní, mlčky si sedl a jakmile jsem vzal do ruky lžičku, už jsem se ládoval lupínky jako ona.

Musel na nás být úžasný pohled.

-----

p.a. - takže.. dneska tady je jedenáctá část, a ačkoli původně to měla být jenom polovina, o něco jsem to prodloužila a je z toho normálně dlouhá část.
Další přidám pravděpodobně koncem příštího týdne jako normálně.

Jinak se omlouvám, že jsou tyhle části rak o ničem, když já se nějak nemůžu dostat k tomu dění, které tam bude.
Možná to budu protahovat až do bůh ví kolikátého dílů, tak se za to omlouvám.

Mějte se hezky! -Sxx

P.S. Jak se vám líbí nová obálka? Nic moc, ale na to, že jsem to dělala já, to ujde :D :)

Tell me reason why..Where stories live. Discover now