Luku 4.

1.8K 101 4
                                    

Luku 4.

Harryn nk.

Miksi hänen piti taas tunkea tänne? Voisi mennä pois meidän porukastamme. Miksi, oi miksi, maailma on niin täynnä kysymyksiä.
"Umm... Harry ootko ihan kunnossa?" kuulen Louisin kysyvän jostain kaukaa maan päältä. Itse olen pilvissä, eli hyvin syvällä ajatuksissani. Havahdun hiljalleen oikeaan maailmaan, ja huomaan että kaikki pojat tuijottavat minua. Olinkohan puhunut ajatuksiani ääneen?
"Kuinka paljon te kuulitte?" kysyn kiusallisesti rykäisten.
"Yhden lauseen", Ashton vastaa vieläkin silmät pyöreinä.
"Sä sanoit 'miksi, oi miksi maailma on niin täynnä kysymyksiä.'", Zayn jatkaa.
Hetkonen, missä Lolita on?
"Missä Lolita on?" kysyn lopettaen kiusallisen tilanteen.
"Se lähti kotiin, oli kuulemma vähän huono-olo", Niall vastaa ja virnistää omissa ajatuksissaan heti perään.
"Mitäs meidän Niall ajattelee kun on noinkin likanen virnistys päällä", Louis kysyy häneltä ja pukkaa Niallia käsi varteen. Niall hätkähtää ja virnistää uudestaan.
"Yhtä tyttöä mä vaan...", hän sanoo ja punastuukin hieman.
"Mikä tytön nimi on?" Liam avaa suunsa.
"Lolita", Niall vastaa ja katsoo varovaisesti Ashtoniin.
"EI!" minä karjun ja kaikki, siis ihan kaikki ihmiset pihalla katsovat minua.
"Harry, mitä nyt?" Louis kysyy varovaisesti. En vastaa hänelle vaan otan askelia Niallia kohti.
"Sinä. Et. Koske. Häneen", sanon yhden sanan joka välissä kun ravistelen häntä. Niall katsoo minua silmät pyöreinä niin kuin kaikki muutkin. Yhtäkkiä Niallin silmissä paistaa täysi viha, ja hän tönäisee minua taaksepäin, niin että kaadun melkein maahan.
"Ai enkö? Katsotaan kumman hän valitsee", Niall sanoo ja lähtee pihaltamme. Minä seison vieläkin paikallani, muttä lähden sisälle omaan huoneeseeni.

Lolitan nk.

"Prr prr prr prr", kuulen herätykseni soivan. Nousen haukotellen ylös ja sammutan piipittävän laitteen. Eikä. Tänään on koulua. Rojahdan takaisin nukkumaan

***
"Lolita. Lolita nyt saamari soikoon heräät", isoveljeni melkein huutaa minulle.
"Mmhh mitä?" kysyn unisesti.
"Koulu alkaa puolen tunnin päästä", hän sanoo ja lähtee huoneesta. Minä nousen äkkiä ylös ja hyppään suihkuun. Riisun vaatteeni ja laitan suihkun päälle. Astun sen alle ja etsin shampoo purkin. Puristan sitä käsiini ja hieron hiuksiini. Huuhtelen aineen sen jälkeen päästäni. Otan vartalonpesu saippuan ja pesen sillä itseni. Sen jälkeen sammutan suihkun, kuivaan itseni ja astun ulos kylpyhuoneesta. Menen vaatekaapilleni ja kaivan sieltä mustat alusvaatteet, mustat farkut, mustat sukat sekä valkoisen paidan jossa on sinisiä raitoja. Puen ne päälleni ja sen jälkeen meikkaan. Meikkivoide, puuteri, ripsiväri, eyeliner ja punainen huulipuna. Kun olen meikannut nappaan koululaukkuni huoneen nurkasta ja menen alakertaan.
"Nyt pitää lähtee", Ashton sanoo minulle.
"Mut en mä ole edes syöny aamupalaa vielä", sanon hänelle hätääntyneenä. Miksi minun piti valvoa eilen niin myöhään.
"Syö tää matkalla", Ashton sanoo ja heittää minulle omenan. Nappaan omenan ilmasta, kohautan olkiani ja lähden eteiseen. Puen kengät ja nahkatakin, ja lähden Ashtonin kanssa koululle nakertaen omenaa.
_________________
Maailman lyhyin luku ikinä, inspi kateissa. Anteeks :(
Miranda xx

Bad Boy's Darling || H.S.Where stories live. Discover now