Luku 8.

1.4K 101 11
                                    

Kello on noin yhdeksän ja kävelemme Annan kanssa kohti perheeni taloa. Minulla on tummansininen mekko päällä, se sama jonka ostin tänään päivällä. Annalla on vaaleanpunainen mekko, ja meidän molempien hiukset ovat kiharoilla. Minulla on sama meikki kuin aamulla, luomissani on vain tummansinistä luomiväriä ja huuleni ovat punaiset. Annalla on ihan perusmeikki, hänellä on vain vaaleanpunaista huulipunaa. Kun olemme viiden talon päässä minun talostani, kuulen kovaa musiikkia. Missäköhän isä ja äiti ovat? Kun olemme taloni kohdalla, Ashton avaa oven ja katsoo meitä hymyillen. Hän astuu ulos ja melkein kompastuu. Hän kävelee muutenkin oudosti.

''Terrrve sisko!'' hän puolihuutaa ja hymyilee ottaen minua olkapäistä kiinni. Mahtavaa. Hän on humalassa. Anna yrittää pidellä nauruaan, mutta epäonnistuu aina välillä ja hänen suustaan karkaa kikatuksia.

''Mennään sisälle Ashton'' huokaisen ja lähden taluttamaan häntä sisälle. Kun olemme sisällä, huomaan että koko talo on täynnä porukkaa. Musiikki soi kovalla ja ihmiset tanssivat olohuonneessa, jossa sohvat on siirretty pois tieltä. Päästän valittavan äänen suustani. Minä en tätä siivoaisi. Ashton häviää keittiöön heti kun käännän katseeni hänestä pois. Huokaisen. Sitten tunnen käden olkapäälläni ja käännyn. Huomaan että se on Anna. Hymyilen hieman hänelle.
"Tuu, mennään keittiöön hakemaan juomista", hän sanoo ja lähdemme keittöön. Anna kaataa punaisiin mukeihin jotain juomaa ja ojentaa toisen minulle. Hörppään siitä hieman. Irvistän maistaessani oluen.
"Lolita mennään tanssimaan!" Anna huutaa minulle.
"Taidan jättää väliin, mene sä vaan", sanon innostuneelle tytölle. Hän kohauttaa olkapäitään ja lähtee huoneesta.

Tuijotan keittiön ikkunasta ulos, kunnes tunnen käden takapuolellani. Reaktioni on kääntyä ympäri ja läpsäistä käsi pois, mutta se ei liiku. Katson ylöspäin blondiin humalaiseen poikaan, joka virnistää minulle.
"Lähettäiskö tonne yläkertaan, voisin näyttää sulle pari juttua", poika sanoo.
"E-ei kiitos", vastaan ääni hiukan täristen. Poika näyttää vihaiselta ja tarraa ranteistani kiinni etten voi liikuttaa käsiäni.
"Mulle ei sanota ei", hän sanoo ja suutelee minua pakolla. Yritän työntää häntä pois mutta hän ei liiku. Pojan huulet liikkuvat agressiivisesti omillani, jotka eivät liiku. Vihdoinkin poika lopettaa suutelemasta minua, mutta alkaa raahata minua yläkertaan.
"Ashton!" huudan mutta hän ei tule.
"Ashton! Ashton!" huudan nyt kyyneleet poskillani. Näen Harryn tanssilattialla.
"Harry!" huudan mutta hän ei kuule.
"Harry! Har-" poika tukkii suuni, mutta Harry oli jo kuullut minut. Hän etsii minua katseellaan ja näkee minut. Hän katsoo poikaan ja hänen ilmeensä muuttuu vihaiseksi. Harry kävelee meidän suuntaan. Kun hän on kohdallamme, Harry lyö poikaa. Kovaa. Poika lentää lattialle ja ihmiset kuohahtavat. On hiljaista. Musiikkikin on sammutettu. Poika katsoo pelokkain silmin Harrya, joka vastaa katseeseen tuimasti.
"Lolita!" näen kun Ashton tunkee ihmisten rivistä luokseni. Hän ottaa minut halaukseen ja sitten rupean itkemään kunnolla. Kastelen Ashtonin paidan kyynelilläni. Ripsivärini valuu pitkin poskia. Ashton hyssyttelee minulle ja lähtee viemään minua omaan huoneeseeni.
"Kaikki on hyvin", hän sanoo kun peittelee minut sänkyyni. Minä nukahdan itkuisena Ashton vierelläni.

Heipsu tyypit! Nyt tuli vähän lyhyempi luku (oikeestaan mun luvut on aina lyhyitä). Mut toivon että tykkäsitte! Kommentit on kivoja, ja kannustaa jatkamaan!
Kysymys: mitä TE haluaisitte että tässä tarinassa tapahtuu seuraavaksi?

Miranda xx

Bad Boy's Darling || H.S.Where stories live. Discover now