十三

197 18 5
                                    

Izuku by o sobě nikdy neřekl, že je žárlivý typ, ale teď už si tím není jistý.

Kdykoliv vidí blonďatou hlavu jeho přítele blízko té rudé, jeho srdce bolí. Necítí se dobře. Možná to bude tím, že s ním Bakugou má lepší oficiální vztah než s ním, možná tím, jak se na něj Kirishima dívá. Bojí se a je nejistý, co když o Kacchana přijde?

Ví, že to by mu jeho přítel neudělal, ale ostatními si není jistý. Kacchan se stal tak důležitou součástí jeho života a budoucí kariéry, že si bez něj nedokáže představit zítřky.

Bát se, když milujete, je ale normální, ne?

Vždycky, když blondýn přijde na noc, do jeho pokoje, pozorně si ho prohlíží, a když si v tu noc hrají, má větší rozhled. Nikdy nic nenašel, znaménka, která na sobě jeho přítel vždy má, jsou od něj. Dobře, znaménka lásky nejsou jediná znaménka, která na sobě má. Dnes to zahrnuje i modřiny z tréninků a jizvy z bojů. Nemá jich tolik jako Midoriya, ani je nemá tak velké a viditelné, ale má je a on ví o každé. Každé patří jeden polibek, stejně jako těm jeho patří polibky od Katsukiho.

Možná to s tou žárlivostí už přehání, ale kdo by nestál o kluka jako je ten jeho? Je silný, drsný, jeho oči jsou spalující stejně jako jeho úsměv, jeho ranní chraplák je strašně roztomilý a sexy zároveň, toho, koho miluje, chrání jak jen může a jeho quirk je prostě epickej! Midoriya si často představuje, jak silný quirk by měli jeho děti, kdyby se jednou oženil a měl děti? Představa je to bolestivá, ale vize malých blonďatých dětí s očima po Katsukim, je prostě neodolatelná.

Je si jistý, že tohle jednou bude Bakugou chtít. Rodinu. To bude důvod jejich rozchodu a odloučení, je si jist. Bakugoua bude lákat představa, kterou mu on nebude moct splnit. Už se s tím smířil, nebude mu moct dát rodinu. Jediné co má, je jeho láska k němu.

Tohle je ta bolest, kterou cítí, když ho vidí s dívkou. Vidí jeho šanci na rodinu, skutečnou rodinu.

Nikdy se tomu nepoddával a nenechal na sobě nic znát, ale dneska je n dně svých sil. Je unavený.

Po škole si zalezl do pokoje, natáhl na sebe pyžamo All Mighta a schoval se pod peřinu. Nemá chuť se učit, jít trénovat a ani se dívat na videa s jeho hrdinou.

Když žárlí, vždy přijde moment, kdy se za to cítí špatně. Cítí se špatně, že mu nevěří. Tohle si Kacchan nezaslouží, měl by mu pořádně věřit, jako on jemu.

,,Deku! Hádej co?" Zeptal se nadšeně blondýn, když vešel do pokoje svého přítele. Z tašky vydal větší krabici a tašku hodil na zem. Skočil k němu na postel a lehl si na něj. Ukázal mu krabici. ,,Nová limitovaná akční figurka All Mighta!" Sdělil mu.

Izuku se neubránil a usmál se. Povylezl z pod deky a podíval se na ní pořádně. ,,Kdes jí koupil? Vždyť je limitovaná!" On sám ví, že je problém je sehnat, vždy jsou brzo vyprodané, a navíc jsou šíleně drahé.

,,Řekněme, že tvůj přítel má svůj způsob jak dostat, co chce jeho brokolice." Usmál se a lehl si normálně. Sledoval jak Izukovi září oči. Zřejmě to udělal ve správnou chvíli.

,,To je pro mě?" Zeptal se nevěřícně a podíval se na svého úžasného chlapce. Smaragdy mu zářily jasněji než denní svit. Bakugou jen s úsměvem kývl.

,,Miluju tě!" Zvolal Midoriya a objal ho kolem krku.

On si myslel, že by ho povedl a přitom pro něj sháněl figurku. Teď se cítí jako pitomec, ale šťastnej pitomec.

Mortality Where stories live. Discover now