6.

114 10 0
                                    

,,Akaashi!"

Prešli už dva týždne, od stretnutia Akaashiho a Bokuta, ale tentokrát čierno vlasy čakal naňho vonka. Stál pred nemocnicou neďaleko od vchodu, znudene poklopkával na chodníku.

Akaashi zdvihol pohľad od svojho telefónu len čo za počul hlas plný energie, svoj telefón schoval do vrecka. Bokuto s šťastným úsmevom prebehol cez cestu a onedlho sa ocitlo pred druhým chlapcom. V očiach mi žiarilo vzrušenie a túžba, chcel čo najskôr byť v telocvični.

,,Už som týždne nestal na nohách" šťastne sa obzrel. Dnešný deň vyzeral byť nezvyčajné chladný, studený vánok sa prehnal mestom a zfukol, už teraz žlté listy, z konároch. Žlté oči skúmali každý jeden pohyb, zvuk a vôňu.

Bokuto strčil ruky do vrecka a ramená stiahol k sebe. Snehobiela para vychádzala z jeho úst zakaždým čo sa nadýchol a vydýchol, čo svedčilo k tomu, aká veľká zima je vonku. Bol bledší ako predtým, a kruhy pod očami boli ešte výraznejšie, predsa len, celý bez seba kráčal smerom do telocvične.

Akaashi ešte ani ne vyslovil svoju vetu, no Bokuto mu venoval všetkú jeho pozornosť. Chalan si nakoniec povzdychol a rozhodol sa že nesklame svojho priateľa.

,,Telocvičňa je od tadiaľ asi desať minút" ukázal do správneho smeru a pozrel na Bokuta.

,,Tak poďme!" vydal rozkaz Bokuto a kráčal do ukázaného smeru. Akaashi si všimol že ak si nepohne tak ho tam ten druhý nechá, musel zrýchliť v kráčaní.

_____________________

Yukki🤞🏻❤️

𝐈𝐧 𝐀𝐧𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐋𝐢𝐟𝐞 [𝐁𝐨𝐤𝐮𝐀𝐤𝐚] ˢᵏDonde viven las historias. Descúbrelo ahora