Part 17

8.9K 142 25
                                    

Hikayeyi yazarken yanlışlıkla yayımla dediğim için yarıda kalarak yayımlandı canlar.. kusura bakmayın


Gözlerimi açtığımda ikisi de bir anda susmuş ve yüzüme aval aval bakakalmışlardı. Yaşadığımız onca şeyden sonra söyleyecek hiç bir şey bulamıyordum. Yavaşça doğrularak kanepeden kalktım. O anda başım aniden dönmeye başladı ve kendimi alexin kollarında buldum.

"şş sakin ol melek.. hemen kalkma" tekrar beni kanepeye oturttu. "çok hırpalandın dinlenmen gerek" sesindeki şefkat gözlerimin dolmasına sebep oldu. istemsizce göz yaşlarım akarken Jason kaşlarını çatarak hızla yanıma geldi..

"Ne oldu anlat!" elleriyle kollarımı sıkıca tutarken "birşey yaptı mı sana? doğru söyle yaptı mı!!" bağırırken kollarımı daha da sıkıyordu. Araya giren alex kollarımı kurtararak :

"sakin ol! görmüyor musun ne kadar korkmuş"

jasonun sorusuna cevap veremeyecek kadar ağlıyordum. Öyle bir ağlamaydı ki bu kaçırılmamdan kaynaklandığına emin değildim. Onlarla karşılaştığımdan beri olan tüm şeylere ağlıyordum adeta hıçkıra hıçkıra. Gözlerimden yaşlar dökülürken jason bile şok olmuş gibi bakıyordu yüzüme. Kendini suçlu hissetmişti ama sorunun cevabını öğrenmeye kararlıydı..

"dokundular mı sana!"

Ağlayarak kafamı salladım. "Ona daha fazla işkence çektirerek öldürmeliydim" dedi bir hışımla ayağa kalkarak. Etrafta volta atarken bir yandan da küfürler ederek söyleniyordu. Alex bana sarılmış sadece kulağıma "geçti artık" diye fısıldıyordu. Tüm bu olanların hiç yaşanmamış olmasını dilerdim. Onlarla hiç karşılaşmamayı...

"sana yiyecek bir şeyler getireyim toparlanman gerek" alex yanımdan kalkarken elimi öptü. bende biraz sakinleşmiştim. Tuhaf bir şekilde benim için geleceklerini biliyordum. Korktuğum aslında o adamlar değil içinde bulunduğum durumdu. Hiçbir gelecek göremiyor adeta karanlığa yürüyordum.Düşüncelerimi bozan Jasonun hareketi oldu. Bir anda beni ellerimden tutup ayağa kaldırdı.

"sana bir şey olmasına asla izin vermem!" dedi sert bir şekilde "asla!biliyorsun değil mi?"

elleriyle yanaklarımı tutarak beni kendine doğru çekti. Tanrım buna o kadar çok ihtiyacım vardı ki. Dudaklarını dudaklarımla birleştirirken içimdeki o tuhaf şey yine hareketlendi. Göğüsümün ortalarında çırpınan sinekler kasıklarıma doğru inmeye başladı. Öpüşmemiz hararetlenirken kendimi onun kollarına bırakıp hiçbir şey düşünmek istemedim. Tek bir hareketle beni kalçalarımdan kaldırarak üzerine çıkardı. Sertleşmiş haldeydi pantolonun üzerinden bile hissedebiliyordum ve sadece onu istiyordum. Beni salondaki masanın üzerine oturtarak sertçe vucuduma dokunmaya başladı. Üzerimdeki bluzu yırtarak göğüslerimi açığa çıkardı. Acımı alması için ona yalvarıyordum. "söyle ne istiyorsun!" dedi hükmederek..

"seni" dedim nefes nefese "seni istiyorum içimde"

Daha sert davranmaya başladı ve tamamen kontrolü ele aldı. Öpüşmemiz iyice hayvanileşmişti ki yan taraftan kapı sesi duydum. Ama benden önce duyan Jason zaten o tarafa doğru bakıyordu. Kapıdan çıkan Alexi gördüğümde kan beynime sıçradı. Bizi görmüştü ve evden çıkıp gitmişti. Olduğum yerden fırlayıp peşinden koştum. Jason oracıkta adeta donmuş gibiydi ve hareket etmiyordu. Evin kapısından hızlıca çıkıp karşı sokağa doğru koştum. Alex!! yürüyordu ama arkasını dönmedi

"Alex" tekrar bağırdım.

Arkasını dönmeden oracıkta öylece durdu. Yanına koştuğumda nefes nefese kalmıştım. Eğilerek derin derin nefes aldım.Yüzünde acı vardı görebiliyordum ama güçlü durmaya çalışıyordu.

"Alex lütfen ben.." diyebildim sadece. Çünkü diyecek bir şey yoktu.. sözümün sonuna getiremeden araya girdi..

"biliyorum arianna.. ikimizi de seviyorsun" bu sözüyle şok geçirmiştim. imalı bir söz değil tamamen kabulleniş cümlesiydi.

"Bunu biliyorum. beni de onu da sevdiğini hissedebiliyorum. Bu dayanılmaz bir acı ama seni kaybetmek kadar değil" elleriyle ellerimi tutarak "arianna ben seni kaybedemem.. Buna dayanamam bunu yapamayacağım anladın mı sensiz olamam o yüzden her şeyi kabul ediyorum ikimizi sevmeni onunla birlikte olmanı...bu acı inanılmaz yakıcı ama seni kaybetmek ölüm.. yeter ki burda ol yanımda ol..herşeye razıyım" gözlerinden akan tek damlayla beraber onu kendime çekerek öpmeye başladım. Duygu yoğunluğuyla kendimden geçmiştim. Alexin saf ve iyileştirici aşkı ile jasonun tutkulu ve yakıcı aşkı adeta savaşıyordu ve galip gelen taraf yoktu. Aralarında yok olan ben olmaktan korkuyordum.

İKİ ADAM BİR KADINWhere stories live. Discover now