Part 9

49.4K 431 27
                                    

Kuzularım hikayenin tanıtımında uyarı var ama yinede yapmak istedim. bu bölüm ve bundan sonraki bölümlerin çoğu cinsellik içerdiği için en azından 16 yaş altı için uygun değildir. iyi okumalar :)

“izninle” dedim ve yüzüne çekilmesini bekler bir ifadeyle baktım. Gıcık gıcık sırıtarak eliyle çenesini kaşıdı.

“yeterince yer var geçebilirsin” yanındaki küçücük boşluğu işaret ederek.

Bir yanında gardolap diğer yanda yatak olduğundan jasona sürtünmeden hatta üstüne çıkıp geçmeden öbür tarafa yürüyebileceğim bir yer yoktu. Bunu çok iyi bildiği için kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordu benle. Sağa doğru yanaştım ama geçemedim sola doğru ilerledim ama durum imkansız görünüyordu. Bundan aşırı zevk alan jason olduğu yerden kıpırdamayarak bana daha çok eziyet ediyordu.

En son dayanamadım ve oflayarak ona doğru yürüdüm. Aramızda artık mesafeler yoktu hatta santimler  ve milimlerde kalmamıştı. Islak bedenimle ona sürtünerek ayağımı arka tarafa attım. O an sanki her şey yavaş çekimde oldu. Tüm vücudu benimle birlikte yatak tarafına döndü ve gözlerindeki inanılmaz parıltı kalbimin çarpmasına neden oldu. Vücudumuzun yüzde 70’i birbirine değiyordu ve utanarak gözlerimi kaçırmam onu daha da keyiflendirdi.

“bugün yorgun olduğun için seni yarın öldürmeye karar verdim küflü prenses” ağzı yüzüme o kadar yakındı ki o çarpıcı erkeksiliğini üç kat daha etkili yaşıyordum. Cevap vermeden bu tuhaf durumdan hızlıca sıyrılarak kurtuldum. Kapıdan hızlıca çıkarken :

“bugününü dolu dolu yaşamanı tavsiye ederim” diye bağırdı.Arkamdan bakışlarını hissedebiliyordum. Arkamdan kapıyı hızla örtüp bir koşu diğer odaya geçtim.  kendimi yatağa bıraktığımda ellerimin titrediğini fark ederek havlunun içine sakladım. Neden olduğunu bilmiyordum ama Ondan çok korkuyordum. metrodaki adamı öldürdüğünü gördüğüm için mi yoksa bakışlarının soğukluğundan mıydı anlam veremiyordum. Bana zarar verecek olmasından değilse bile, istese yapabilecek olmasından korkuyordum.onun inanılmaz erkekliğine kapılıp ruhumun yaralanmasından çekiniyordum. Katillerime yakınlık beslemek …asıl korktuğum şey buydu sanırım.

“ariana”

Düşüncelere O kadar dalmışım ki alexin kapıyı vuruşuyla yerimden sıçradım. Verdiğim tepkiyle şaşırıp içeri giren alex etrafa baktı.

“sorun ne?” sonra üzerimde sadece havlu olduğunu görünce “afedersin ben.. bir şey oldu sandım”

Üzerimi düzeltip ıslak saçımı geriye attım. “sorun değil.. sadece boş bulundum”

Yatağın üzerinde jasonun eşortmanı ve üzerime bin kat büyük gelecek tşörtü duruyordu. Alex onlara göz atarken gözleri gölgelendi. Bir anda heyecanlanarak açıklama gereği hissettim.

“giyecek bir şeyim yoktuda.. jasonun dolabından aldım”

Eşortmanı alıp salak gibi alexe gösteriyordum. Sanki sevgilimin boxerını giyinmiş şekilde babama yakalanmışım gibi.

“seslenseydin sana giyecek bir şeyler getirebilirdim”

Sesindeki imayı anlamayacak kadar aptal bir kadın değildim. Ama diyecek bir şeyimde yoktu. Konuyu değiştirmeye karar verdim.

“bu gece benim son gecem mi?” masum bir şekilde sormaya çalışmıştım. Konuyu kapatmanın en iyi yolu jasonun sürekli olarak öldürme tehditleriydi.

Alex kaşlarını çatarak : “seni korkutmak için yapıyor ariana… seni öldürecek olsak çoktan yapardık.” Sanki devam edecekmiş gibi yapıp sustu..

İKİ ADAM BİR KADINWhere stories live. Discover now