ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13

80 16 31
                                    

Στη φωτογραφία το φόρεμα της Κατιας.

Το παρόν κεφάλαιο έχει μια ερωτική σκηνή προς το τέλος του, οπότε αν αισθάνεστε άβολα μπορείτε να την προσπεράσετε!!

*******

Αφιερωμένο στην thegirlofvampires

*****

Η Κάτια δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήταν τρελό αυτό που έκαναν. Ένας γάμος μέσα στη νύχτα, κρυφά από όλους... Άραγε τι θα έκαναν οι γονείς τους αν το μάθαιναν κάποτε; Δεν ήθελε να το σκέφτεται.

Ντυνόταν στο δωμάτιο της μαζί με την Άντζελα, το ίδιο και ο Λεωνίδας στο δωμάτιο του με τον Κωνσταντίνο, αφού βεβαιώθηκαν πρώτα ότι όλοι κοιμούνταν. Η Λίζα ήθελε κι εκείνη να πάει, αλλά επειδή ήταν αργά κι έπρεπε να πέσει για ύπνο, της είπαν ότι έπρεπε να μείνει πίσω εκείνη για να έχει το νου της μην τυχόν και ξυπνήσει κάνεις και καταλάβει ότι έλειπαν. Τελικά την πήρε κι εκείνη ο ύπνος.

Η Κάτια φόρεσε ένα απαλό μπεζ φόρεμα με δαντέλες και κεντημένα μαργαριτάρια, που έμοιαζε με νυφικό άλλα ήταν λιγότερο επίσημο. Η Άντζελα της έδεσε πίσω στη μέση την κορδέλα του φορέματος, την έβαψε και της χτένισε τα μαλλιά κάνοντας τα μπούκλες, διασκεδάζοντας και γελώντας προσπαθώντας να μην ακουστούν.

"Το πιστεύεις; Παντρεύεσαι. Είναι τόσο ρομαντικό που γίνεται όλο αυτό στα κρυφά..." Είπε η Άντζελα, όταν τα μαλλιά της ήταν σχεδόν έτοιμα.

"Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει." Παραδέχτηκε η Κάτια. Κοίταξε στα μάτια την αδελφή της μέσα απ' τον καθρέφτη και αναστέναξε.

"Μακάρι να μη χρειαζόταν να γίνει έτσι." Είπε. "Όμως, αφού θα γίνει, τουλάχιστον ας το απολαύσω."

"Έτσι σε θέλω. " είπε η Άντζελα και την αγκάλιασε. "Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα, αδελφούλα..."

"Κι εγώ είμαι χαρούμενη. Και εύχομαι να ευτυχήσεις κι εσύ με τον Στέφανο μια μέρα."

"Μακάρι. Λοιπόν, πάμε; Ο Λεωνίδας σίγουρα θα είναι έτοιμος. Οι άντρες πάντα χρειάζονται λιγότερο χρόνο από εμάς για να ετοιμαστούν."

"Πάμε."

Συνάντησαν τα αγόρια στην κορυφή της σκάλας.

"Πώς είναι;" Ρώτησε ο Λεωνίδας τον αδελφό του καθώς πλησίαζαν.

Αλήθειες και Ψέματα (Τα Πέντε Βασίλεια Prequel)#SCBC2024Where stories live. Discover now