Stray kids mikor lenyúlod a pulcsiját

1.1K 34 2
                                    

Sziasztok. Ki egy kicsit jobban ismer tudja, hogy konkrétan utálok lebzselni és minden másodpercét a napomnak ki szeretném maxolni. Így hiába tűnik úgy, hogy ez a nyaram nem pont a teljes lazításról fog szólni, belekezdek egy új könyve mert biztos lesz rá időm.

Chan:

Barátod egész nap a stúdióba ült és az új számon dolgozott. Ilyenkor hajlamos az egész világot kizárni, így nem is lepődsz meg, hogy nem nagyon rémlik neki, hogy te bent jártál neki, és a rossz idő miatt elkérted a pulcsiját. Vagyis hát mikor már harmadjára se válaszolt elvetted.

Természetesen ez neki nincsen meg, és az az egyik kedvence. Égen földön keresi az egész cégnél de csak nincsen meg. Ami miatt lelombozódva megy haza.

-Szia Jagi.Képzeld el...-kezdene bele a sztoriba mikor meglát téged a ruhadarabban.-Komolyan egész végig nálad volt?!-akad ki de érződik, hogy nem annyira komolyan,mint amilyennek megjátssza magát.

-Bang Byungchan ezt még te se mondhatod komolyan-háborodtál fel. Ő csak nevetve ölelt meg és puszilt meg.

-Most az egyszer elnézem neked mert ennyire cuki vagy benne-mosolyog rád megnyerően, mire te csak vállon csapod.

-Most az egyszer elnézem neked mert ennyire cuki vagy benne-mosolyog rád megnyerően, mire te csak vállon csapod

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Minho:

Mindig is az a pár voltatok, akik imádják egymást szívatni. Hol ő pakolta fel a cuccaid a legfelső polcra, hol meg te vettél fel egy-egy kihívóbb ruhadarabot. Ez egy oda vissza játszma volt.

Így volt ez ma is. Elmentetek egy táncterembe ahonnan neked egy találkozó miatt előbb el kellett menned. Te meg kedvesen felkaptad az ő pulcsiját annak ellenére, hogy szakad az eső és nála semmi nem volt így már.

Pár órával később egy bőrig ázott eléggé dühös Minho lép be a közös házatokba.

-T/N egészen véletlen nem tudod, hogy mi történhetett a pulcsimmal?-kérdezte enyhén dühösen, te meg csak ördögien felnevettél.

-Igen véletlen felkaptam a tiedet is remélem nem probléma-játszottad az ártatlan, de Minho nem vette be.

-Igen persze Jagi, én meg véletlen fogom leönteni a kedvenc fehér ruhádat borral-mondta mire te visítva rohantál utána, megmenteni az említett ruhát.

-Igen persze Jagi, én meg véletlen fogom leönteni a kedvenc fehér ruhádat borral-mondta mire te visítva rohantál utána, megmenteni az említett ruhát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Banda reakciókWhere stories live. Discover now