10} A Brand New Life

94 10 5
                                    

Arya, Kaptan'ın yanına dönmesi gerektiğinden Calista'ya Will'den biraz bahsedip ikisini yalnız bıraktı.

Calista bulabildiği tüm siyah kıyafetleri alıp Will'in önüne yığdı. "Bence sen kesinlikle harika bir kahraman olacaksın."

Kıyafetleri görünce Will'in gözleri büyüdü. Skinny pantolonlar, polar ceketler, her uzunlukta botlar, sırf siyah diye orada olan birkaç bandana ve daha niceleri. "Benden de çok çizgi roman okuyorsun galiba."

Calista "ah, lütfen" dercesine gözlerini devirdi. "Benim hayatım çizgi roman gibi zaten, okumaya ne gerek var." Dedi. "Seninki neden olmasın?"

Will bir düşündü. "Kaç kişisiniz?"

Calista aklındakini anlamış gibiydi. "Önemli olan kaç kişi olduğunuz değil, işlevleri. Teddy hiçbir işe yaramıyor mesela."

Will kızın sanki dediklerini anlıyormuş gibi konuşmasına biraz gıcık olmuştu derken kız yine aklını okumuş gibi ekledi. "Bizim ekipten bir oğlan." Dedi. Will'in üstüne siyah bir tişört attı. Will havada yakalayınca sırıttı ve anlatmaya devam etti. "İnsanlara kendini sevdirebiliyor. Saçma, yanılıyor muyum?"

"Sana sevdirememiş anlaşılan." Dedi Will ve Calista'nın attığı oldukça dar bir pantalonu tutmaya çalıştı. Calista başka bir şey demedi, Will devam etti. "Ayrıca saçma falan değil, çok işinize yarar."

"Arkadaşlarınla problemlerin mi var?" Dedi Calista sırıtarak.

"Ev- hayır, gerçekten işe yarar." Dedi. Açıklama yapacakken Calista'nın yüzüne bir ceket fırlatmasıyla bundan vazgeçti.

Uzun süre boyunca bir sessizlik oldu. O kadar uzun sürdü ki Calista yeterince kıyafet ve aksesuar bulduğuna karar verince dayanamayıp Will'in saçlarını toplamaya başladı. Will'in rahatsız olduğunu biliyordu, eğlenceli olan da buydu ya. "Güzel, saçların toplanabilecek kadar var." Will sessiz kalmayı tercih etti. "Kesimini beğenmedim ama, kafana tüylü bir kase yapıştırmışlar gibi görünüyor." Sonra eline makası aldı.

"Hey! Ne yapıyorsun?"

"Merak etme, sadece biraz düzelteceğim."

Will annesine vereceği hesapları aklından geçiriken Calista'nın işi bitmişti bile. "Tamamdır," Bir dolu kıyafeti daha siyah bir çantaya tıkıp Will'in eline tutuşturdu. "Bunlar da senindir zibidi."

"Oh, aslında daha iyi oldu." Dedi Will, bunun işe yaramasına şaşırarak.

"Rahat ediyorsun, ben de öyle düşünmüştüm. Sandığın kadar pislik değilim merak etme."

"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
demons || stranger things [düzenleniyr]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin