Capitolul 21

7.6K 262 3
                                    

Spre final îmi așez capul pe pieptul lui fierbinte. Mâna lui îmi mângăia ușor fața și mai simțeam din când în când câte un sărut în creștetul capului! După câteva minute de liniște simt cum pleaopele ne devin din ce în ce mai grele și cădem în lumea viselor. 

Dimineață sunt trezită de mirosul de cafea tare. Îmi deschid cu greu ochii dar devin surprinsă când mă văd singură. Mă ridic în poziția de șezut, iau câteva haine pe mine și mă las condusă de mirosul care venea din bucătărie. Când îmi fac apariția în ușă, vocea lui mă întâmpină veselă:

-Bună dimineața, somnoroaso! Cum ai dormit?
Imaginea a fos de-a dreptul frumoasă. Trupul lui ce era acoperit doar de boxeri, stădea în fața aragazului și pregătea micul dejun și cafeaua.Părul îi era ciufulit dar arăta incredibil de sexy. Acum am realizat de ce m-am îndrăgostit de el, de ce am vrut să-mi întemeiez o familie cu el. Era foarte responsabil pentru faptele lui și îmi oferea tot respectul. 
-Bună dimineața! Am dormit foarte bine! Doar că mi-ai lipsit tu în ultimele minute!
Și mă îndrept spre el să îl sărut. Mă prinde de mijloc și mă trage spre el. Ne purtam ca doi adolescenți. Bine, nu eram bătrani dar trecusem de jocurile acestea destul de copilărești. 
-Nu trebuie să faci toate astea! 
Îi șoptesc la ureche!
-Orice pentru tine! Meriți!
-Te iubesc! 
-Și eu te iubesc micuțo! 
Doamne, era așa drăguț. Mă simțeam neajutorată iar el era cel care mă proteja. Nu știu care îi sunt motivele pentru care se comporta așa dar îmi plăcea. Nu era cel mai bun bucătar dar când își dădea silința, mâncarea îi ieșea gustoasă. M-a rugat să îl aștept în dormitor. 
Apoi se îndreaptă cu tava spre patul meu:
-Frișcă pe clătitele cu căpșuni dorești?
-Puțină! 
Zâmbesc mulțumită de comportamentul lui. Apoi scoate tubul de frișcă prefăcându-se că vrea să pună pe clătite și cu un deget i-a frișca și mi-o plasează pe nas.
"Deci, Joci murdar!" îmi zic în minte. Și încerc să îi fur tubul de frișcă dar în zadar. Văzând că îi răspund la joc începe să îmi umble copul cu frișcă, după care începe să lingă frișca ce se afla pe abdomenul meu. Deodată se opri și își aminti că are o întâlnire importantă, din privirea lui mi-am dat seama că este deja în întârziere. Îl trag de mână și încep să mă milogesc:
-Te rog, mai rămâi!
-Îmi cer scuze dar chiar mă grăbesc!
Își pune repede costumul și cămașa pe el și pleacă în grabă. Rămân singură și gândurile încep să nu îmi dea pace. Imaginea lui Alin mi-a venit în minte. Nu îmi venea să cred că nu i-am acceptat invitația la el acasă. Dar asta merita. Indiferență din partea mea. Până la urmă eu nu am nevoie de aventuri ci de iubire adevărată. Sunt întreruptă de telefon. Când privesc ecranul și îi văd numele, inima începe să bată cu putere:
-Da!
-Bună dimineața, iubita! Te-am așteptat o seară întreagă. Nici măcar nu ai dat un semn!
-Chiar îmi pare rău. Nu am putut. 
-M-am săturat de scuze, chiar vroiam să vorbim serios! 
-O să vin în seara asta!
-Promiți?
-Da.
Ce dracul a fost în mintea mea să îi promit așa ceva. Chiar nu mai puteam să îi rezist și să îi spun un simplu "NU", care mi-ar fii făcut viața mai ușoară. Ce am să îi spun lui Dan? 
Seara venise cât mai repede, Dan încă nu ajunse acasă așa că l-am sunat și i-am spus că ies câteva ore în oraș cu Bella. Răspunsul lui a fost afirmativ și mi-a spus că oricum mai are ceva treburi de rezolvat. 
Asta seară este seara. E seara în care o să-mi pun lenjeria asortată, o să îmi pun portjartierele cele mai sexy. E seara când probabil o să îl am din nou. Așa că îmi pun o rochie cât mai sexy și tocuri înalte. Mă urc în mașină și demarez cu o viteză mare. Când am dat pentru permis nu mi-aș fii imaginat vreodată că am să conduc cu o așa viteză. Îmi maschez mașina printre alte mașini ca nu cumva să fie observată și urc în grabă scările până la etajul 4. Alin mă întâmpină în ușă. 
- Mă bucur că ai venit!
-Ok. Hai zi-mi repede ce ai de zis. 
Era doar în boxeri. Iar abdomenul lui bine lucrat îmi trezește amintiri și stări de neliniște. Așa că intru cât mai tupeistă atingându-i ușor abdomenul cu mâna stângă. Reușisem să îl atrag în jocul seducției. Nici nu închide bine ușa că mă presează de perete cu fața, după care începe să-mi sărute gâtul înfingâdu-și mâna în părul meu. Acest gest mă face să-mi întredeschid gura și să gem încet. Apoi mă întoarce cu fața spre el și mă sărută lacom. Mâinile lui îmi mângâie ușor corpul și îmi îndepărtau rapid rochia fără nici o reținere. 
"Ce e greșit cu mine? Ce are omul ăsta de mă face să mă simt atât de bine? Era mult prea bine! Doamne, cât pot să păcătuiesc într-o singură zi? Cât pot să o mai duc în minciună?"
Demonul din brațele mele, coboară cu săruturi din ce în ce mai jos. Plăcerea mă ardea efectiv pe dinauntru. Tot ce puteam zice era "Aahh" sau "Oohh". Sunetele mele răsunau în toată casa. Omul acesta era un demon al sexului. 
Spre surprinderea noastră suntem întrerupți de auzitul scârțâitului de la ușă....

Lectură plăcută! La cât mai multe vizualizări pun continuarea! emoticon kiss

Soție și amantă...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum