Capitolul 17

7.9K 341 4
                                    

-Ar trebui să pleci. 
Îi spun lui Alin cu un regret imens în glas. 
-Nu vreau să complicăm lucrurile și ....
-Hai dimineață la biroul meu să vorbim, te rog!
-Nu, nu pot... O să fie și Dan acolo și...
-Mă ocup eu de asta. Ai doar încredere în mine! 
Dau din cap și apoi îmi las privirea în jos, însă evitarea privirii lui în ochii nu durează mult pentru că îmi pune mâna sum barba mea și mi-o ridică, apoi mă sărută ușor și îmi șoptește printre buze "Noapte bună!" Frumosul lui trup se pierde în scara blocului. 
Mă trântesc direct în pat și simt cum oboseala mă cuprinde în timp ce îmi amintesc de scena de dragoste dinte mine și Alin. Nimic nu era mai frumos ca această noapte să se termine tot așa într-un mod frumos. 
Dimineață sunt trezită de niște bătăi în ușă destul de puternice și insistente. Când deschid ușa primesc o imagine a soțului meu sub influența alcoolilui. De când îl cunosc eu, chiar nu l-am văzut niciodată așa. Știam că nu îi prea place băutura și acum chiar nu i-am înțeles motivele.
Îl las dormind și eu mă îndrept spre biroul lui Alin. 
-Bună, Bella! Alin este în birou?
-Momentan este într-o ședință importantă și nu poate primi vizite. Mi-a spus că o să vii și m-a rugat să îți spun să îl aștepți. Vrei să bem o cafea?
-Da, desigur!
Îmi face semn să o urmez într-o încăpere, se pare că era o sală de mese. Bella chiar era prietenoasă și aflasem că era o prietenă foarte bună cu Alin. 
-Să știi că el chiar ține la tine!
-Nu prea cred, dar ... 
-Sper că ești conștientă în ce te-ai băgat dar dacă îi rupi inima eu îți rup capul! 
Și începe să rândă prietenos. Știu că spusese asta în glumă. 
-Cu tine s-a schimbat radical. A devenit gelos, tandru, protector.... Dacă până acum fizicul și banii i-au adus orice femeie la picioare, de data aceasta a fost altceva. 
Zâmbesc când aud toate lucrurile astea dar nu mă mulțumesc cu atât. Vreau să aud și din gura lui. Apoi o întreb pe Bella unde este baia. Mă refugiez într-o cabină și apoi aud niște chicoteli. 
-Ce ai să mai faci acum?
-O să-l seduc, desigur! Și am să fac tot ce îmi stă în putință, chiar dacă v-a trebui să joc murdar. Bunăciunea asta trebuie să fie al meu!
Atunci mă cuprinde curiozitatea și trag cu ochiul printr-o crăpătură a ușii. Frumoasa roșcată din club se aranja în oglindă. Își aranjează decolteul și cu un aer de superioritate iese din baie împreună cu fata ce o însoțea! 
Cât de fraieră putea să fie, un bărbat nu îl cucerești așa. Chiar nu știam la cine se referă. Da slabă inteligență avea! 
După încă câteva ore de așteptat îl zăresc pe Alin ieșind dintr-o sală și părea destul de grăbit și agitat. Roșcata focoasă cu decolteul generos aleargă după el cu câteva acte în mână. Tocurile înalte o țin mereu cu un pas în urma lui și tot vorbind. 
-Actele trebuie semnate în următoarele ore și trimise urgent prin fax. Altfel o să pierdem proiectul plus de asta ...
Nu mai puteam deduce ce îi explica pentru că intrase amandoi în birou și ușa se închise într-un zgomot. Cred că nici nu mă observase că eram acolo. Apoi Bella se îndreaptă spre mine și îmi spune:
-Alin are ceva treabă acum chiar nu te poate primi. Mi-a spus să îl scuzi și că te caută el mai târziu.
Atunci îmi dau seama cât de idioată pot să fiu. Trebuia să îl las pe el să mă caute, până la urmă el mi-a greșit. Și să mă expun la biroul lui era un adevărat pericol. Trebuie să îmi fac ordine în viață, nu pot sămai duc o viață dublă. Am hotărât să mă implic mai mult în căsnicia mea care în ultima vreme am neglijat-o foarte tare! 
Timp de câteva zile Alin a încercat să mă sune dar i-am blocat numărul de telefon, a venit acasă la apartament când rămâneam singură dar nu i-am deschis niciodată. Eram decisă să îmi repar greșeala și să nu mă mai las ispitită de acest demon incredibil de sexy. 

Pentru cei care doriți dedicații vă rog să-mi lăsați comentariu mai jos! :* P.S: Nu m-aș supăra dacă aș primii și mai multe voturi! Vă mulțumesc!

Soție și amantă...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum