Capitolul 10

9.2K 304 2
                                    

În sfârșit ajung în fața uși de la apartament, deschid ușa, intru, și după un duș rapid mă pun direct în pat. Doar închid ochii și simpt cum somnul mă face să devin inconștientă de ceea ce se mai întâmplă. 
Între timp Alin stătea în fața blocului și nu știa ce să facă, datorită faptului că nu vedea lumină ci doar o sursă slabă a lămpii din camera mea.Fără să bată la ușă, își încearcă norocul și apasă pe clanță. Ușa se deschide și intră. Era liniște. Inspectează fiecare colț al apartamentului și își dă seama că sigur dorm. Își face apariția în dormitor, mă privește pentru câteva secunde, deoarece priveliștea pe care i-am oferit-o era prea tentantă ca să stai să privești. Aveam o lenjerie intimă roșie. Se pare că nimerisem, era și culoarea care îl incita cel mai tare pe Alin. Se îndreaptă spre dormitor și cu fiecare pas pe care îl făcea, îi treceau prin cap sute de gânduri erotice cu mine. Se așează ușor în spatele meu, îmi oferă câteva sărutări de-a lungul spatelui. Rămân uimită când îmi deschid ochii pe jumătate și văd chipul lui Alin. 
-Alin?
Îi văd zâmbetul acela atât de cumoscut. Nu spune nimic așa că tot eu încep cu întrebările:
-Ce faci aici?
-Shhh! Nu e nevoie de prea multe întrbări!
Mă întoarce spre el, îl văd cum îmi privește sânii cu o poftă de nedescris pentru ai săruta. Nu trec bine două secunde că îl văd cum coboară spre ei, îmi desface ușor sutienul, după care îl aruncă pe jos. Îmi sărută sfârcurile rozalii, apoi coboară ușor spre abdomenul meu. Fără să vreau îmi scapă un geamăt adânc. Încerc să mă opun dar îmi prinde mâinile deasupra capului. Încearcă să mă sărute dar atunci îmi scapă întrebarea:
-Cine era tipa de azi?
Rămâne uimit, oarecum nu vroia să răspundă și să strice momentul. Dar știa că și dacă nu răspunde nu am să îi perit să mai continue.
-E una din fetele care îmi oferă ce vreau, când vreau! Înțelegi tu. Dar în seara asta nu s-a întâmplat nimic, m-am grăbit să ajung la tine!
Mă simțeam oarecum ușurată. Nu pot să descriu sentimentul. Tot ce vroiam atunci era să-l sărut. După o scurtă ezitare a mea, buzele mele se desfac pentru un sărut incitant. Îmi prinde vârful limbii, pe care îl strânge între dinți, apoi îl suge ca pe o delicatesă. Gemem amândoi. Îi freacă bărbăția din ce în ce mai tare de feminitatea mea acoperită cu lenjeria intimă. Însă brusc mă trezesc complet și tot ce spun este:
-Ajunge! Cu un glas tremurând dar hotărât! 

Soție și amantă...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum