Capitolul 12

9.1K 331 4
                                    

În timp ce ieșeam din apartament singurul lucru pe care îl faceam era să mă rog ca nu cumva să ne vadă un vecin. Atunci totul s-ar complica. De data aceasta am avut noroc însă îi tot evitam privirea lui Alin. Fără nici o ezitare mă izbește de mașină și ne pierdem amândoi într-un sărut sălbatic. Își mută gura senzuală pe gâtul meu unde sărută, mușcă fiecare parte din pielea mea. 
-Oprește-te! S-ar putea să ne vadă cineva! 
Atunci se dă înapoi fără să rupă contactul vizual dintre noi. Îmi deschide ușa mașinii, după care urc. Ne oprim în fața firmei la care lucrează el. Încerc să deschid ușa dar îmi face semn să rămân. Ca un adevărat domn îmi deschide ușa și apoi îmi întinde mâna. Am început să îl admir din ce în ce mai mult datorită acestor gesturi care contează mai mult ca orice!
Întrăm cu tupeu ca și cum nu ne-am ascunde de ochii lumii. În fața biroului este întâmpinat de secretara lui. Și se pregătește să-l întrebe:
-Doriți ceva, domnule!
-Comandă ceva de mâncare pentru două persoane, te rog! 
Mă trage de mână și intrăm în birou, însă invidia secretarei nu rămâne neobservată! Când intru în birou rămân uimită. Era o ordine de nedescris. Nu îmi venea să cred că el își înteține acest birou și că sigur este ajutat de ceva femeie de servici dar mai târziu mi-a confirmat că el se ocupă și de curățenie. Camera avea un birou imens și o canapea mare din piele. În dreapta o ușă, unde bănuiesc că era baia iar în spatele biroului un geam imens cu o priveliște a orașului destul de frumoasă. 
Între timp îi sună telefonul. Era Dan, soțul meu! Nu dau prea multă atenție la ceea ce vorbește și îmi dau haina jos și vreau să mă așez pe canapea când privirea lui Alin mă străpunge. Atunci realizez că este atras de bustul meu care era acoperit doar cu un maieu alb deoarece uitasem să îmi pun sutien. Cu o singură mână mă ridică pe birou și își face loc între picioarele mele. Închide telefonul și mă sărută pasional. Un geamăt reiese din gura mea când îi simt mâna pe sânii mei umflați de dorință. Într-o secundă lucrurile de pe birou au ajuns pe jos împăștiate. Mă întinde pe birou după care începe să-mi sărute abdomenul.
O bătaie în ușă ne aduce la realitate. Mă ridic în picioare și cu mișcări lente îmi aranjez hainele pe mine. 
-Intră! 
Un bărbat intră aducând mâncarea. Suflam ușurată! Credeam că este secretara care evident mă cunoaște și nu puteam să justific dezordinea care am făcut-o în birou. Însă tandrețea din ochii lui Alin îmi alină neliniștea! 
Micul dejun a fost delicios și am avut ocazia să îl cunosc și mai bine. Am aflat despre familia lui care nu l-au susținut pe parcursul carierei deoarece el investea o mică parte din bani în femei, pisicuțe cum le spunea el! Însă am observat că își dorea să trăiască o iubire adevărată doar că nu a găsit încă femeia potrivită! 
Pot să spun că am petrecut niște ore minunate alături de el. Apoi s-a oferit să mă conducă la locul de muncă. Am coborât amândoi și când am vrut să plec spre clădire, m-a tras în brațele lui. Buzele noastre s-au căutat flămânde și le-am împletit într-un sărut nebun!
-Am să te fac să gemi și să-mi strigi numele de extaz. Pregătește-te!
Îl las răzemat de capota mașinii și în tăcere mă îndrept spre ușa de acces în clădire!

La cât mai mulți cititori pun continuarea! Vă mulțumesc mult celor care mi-ați dat vot!

Soție și amantă...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum