Αυτή Είναι Το Κύριο Σόου

5K 65 13
                                    

Dr. Νικόλας Γουάτσον :

Ειπα στον μάνατζερ που ήταν εκεί να πάει ένα μικρό σημείωμα στον Κυρίαρχο που καθόνταν πάνω του η Τάνα και έτριβε το μουνάκι της πάνω στον πούτσο του.

"Πεα στον Μικαέλ να την κάνει να πάει μέχρι την σκηνή και να παίξει μαζί της σαν να ήταν στρίπερ." τον διέταξα τον μάνατζερ και του έδωσα ένα πάκο με χαρτονομίσματα.

Κούνησε το κεφάλι του σεβάστηκα και μετά από ένα λεπτό, ο Μικαέλ σήκωσε το χέρι του κάνοντας μου ένα οκ 👌 σήμα.

Έβαλα σταυρωτά τα χέρια μου στο στήθος μου περιμένοντας το επόμενο σόου να αρχίσει και δεν ήξερε ότι ήταν εκείνη ο κύριος χαρακτήρας αυτής της νύχτας.

Μου ζήτησε περισσότερο και θα της δώσω κάτι περισσότερο που δεν είχε καν φανταστεί ή είχε δει στην ζωή της.

Ο Μικαέλ την έσπρωξε απαλά προς την σκηνή αφού της ψιθύρισε κάτι. Η υποτακτική του Μικαέλ ήταν θυμωμένη και ήθελε να σκοτώσει την Τάνα αλλά κατάλαβε μετά ότι κάτι είχα στο μυαλό μου και απλά περίμενε.

Θα μπορούσε κάνει να πιστέψει όλα αυτά που έκανε η Τάνα; Δεν την ένοιαζε για μένα που καθόμουν εκεί και την κοίταζα. Αναρωτιέμαι τι της ήρθε στο αρρωστημένο της μυαλό σε αυτό το σημείο; Ίσως να θέλει να μου πει ότι ήθελε να με διασκεδάσει. Διάολε ναι, σκύλες σαν αυτήν πάντα λένε ψέματα και προσπαθούν να πουν το οτιδήποτε για να βγουν από την γαμημένη την παγίδα. Αλλά δεν ξέρει ότι η ίδια μπήκε από μόνη της μέσα στην παγίδα. Δεν ήταν έμπιστη. Καθόμουν απλά λες και κάποιος με είχε δέσει εκεί και την έβλεπα με αυτά που έκανε.

Άρχισε να κουνάει το σώμα της προκλειτικά και να χτυπάει τα κωλομέρια της με τα χέρια της. Τότε κατέβασε το κεφάλι της κάτω στο και ακούμπησε στο πάτωμα δείχνοντας σε όλους τον στρογγυλό κώλο της. Το χέρι της γλίστρησε και έβαλε ένα δάχτυλο μέσα στην τρύπα της φωνάζοντας από ηδονή. Μετά σηκώθηκε όρθια και χόρευε στον ρυθμό γλύφοντας από μόνη της τις ρωγες της. Ουααου αυτό το κορίτσι γεννήθηκε να είναι σκύλα. Χτύπησε τον κώλο της και μετά έκανε ένα σεξυ κατέβασμα δείχνοντας καθαρά το μουνάκι της. Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν ήταν ήδη μαζί μου θα μπορούσα να αισθανθώ ενθουσιασμό γι αυτό το καυτό σόου που μας έδινε αλλά επειδή υποτίθεται είναι ερωτευμένη με μένα όπως είπε νωρίτερα και επειδή είπε ότι είναι 'Δικιά μου' και ήθελε να γίνει γυναίκα μου γι αυτό και εγώ την σιχάθηκα. Ήθελα να κάνω εμετό με αυτό που βλεπα. Μισώ τα εύκολα κορίτσια κι εκείνη ήταν μια από τις πιο εύκολες και τις πιο φτηνές από όλες τις γυναίκες που έχω γνωρίσει σε όλη μου την ζωή.

Naughty DoctorDonde viven las historias. Descúbrelo ahora