Πάγος και Πλαστική ράβδος στον κώλο μου

16.6K 204 8
                                    

Τανα POV

Γρήγορα η καρδιά μου αμέσως άρχισε να χτυπά με το που με κόλλησε στον τοίχο, ανακαλύπτωντας κάθε βαθυ μυστικό που δεν μου ήρθε στο πονηρό μυαλό μου, ακόμα και για μια στιγμή που είπε ότι "Είναι κυρίαρχος" το είπε καθαρά ότι είτε χάσω είτε κερδίσω, αυτός πάλι θα είναι ο νικητής. Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο. Και πως θα πρέπει να λογαριαστό χωρίς καθόλου εμπειρία με κανένα νορμάλ αγόρι να έχω κάνει σεξ και πόσο μάλλον με έναν κυρίαρχο.

Οι γνώσεις μου στο BDSM και αυτού του είδους η σκλαβιά είναι τελείως στο μηδέν. Δεν είχα ενδιαφερθεί ποτέ για κάτι τέτοιο και ειλικρινά δεν έχω αρχίσει ακόμα τίποτα σεξουαλικό.

Πως μπορώ να κάνω εγώ κατά 60% από το μηδέν να πηδήξω σε τέτοιους είδους βάσανο. Έχω ακούσει μερικά πράγματα για το πόσο επώδυνο και πόσο σκληρό είναι αυτό το είδος στην σεξ. Και δεν έχω σκοπό να επιφέρω για να πάρω εκδίκηση για την μητέρα μου. Απορώ πως μπόρεσε και αγάπησε αυτό το παιδί.

Ήθελα να φύγω, αλλά κατά κάποιο τρόπο το άγγιγμα του με έκανε να κολλάω εδώ. Τα δάχτυλα του που με χαστούκισε με έκανε να νιώσω κάτι διαφορετικό λίγο πόνο ανακατεμένο με ηδονή. Ήθελα να ξέρω πως να είμαι μια ολοκληρωμένη γυναίκα και ήμουν σίγουρη ότι κάποιος σαν εκείνον θα μπορούσε να μου δώσει αυτό το συναίσθημα.

Έβαλα τον εαυτό να αποφασίσει γρήγορα αν πρέπει να φύγω και να τον ξεχάσω ή να τον αφήσω να με μάθει και να του δώσω την άδεια να κάνει το σώμα μου δικό του. Χωρίς καμία αμφιβολία, δεν περίμενε για την άδεια μου. Οι κινήσεις του ήταν γρήγορες και είχαν μια επίδραση πάνω μου σαν μαγνήτης όταν έκανε το μυαλό μου να είναι τελείως άδειο και να σκέφτεται μόνο εκείνον και το άγγιγμα του ώστε να ακολουθώ τις εντολές του.

Δεν είχα καταλάβει τι έκανα μέχρι που κατάλαβα τον εαυτό μου να είναι στα γόνατα ανάμεσα στα γόνατα του ενώ περνώντας του τσιμπουκι. Δεν θέλω να χάσω τίποτα, δεν μπορεί να με βιάσει και δεν μπορεί να με νικήσει αλλιώς θα τον κάνω να τον συλλάβουν. Γνώριζα καλά τα νόμιμα και τα μη νόμιμα πράγματα. Δεν ήμουν χαζή.

Άφησα τον εαυτό μου να σφίξει κιάλο τον μεγαλο πουτσο του μέσα στο στόμα μου που ήταν το μεγαλύτερο και ο πιο παχύς πούτσος που έχω δει σε όλη μου την ζωή. Κάτι που μόνο στα πορνό έχω δει.

Προσπάθησα να καταπιώ όλον τον πούτσο του και να τον γλύψω μέχρι τα μπαλάκια του σαν να είναι γλειφιτζούρι. Το παραδέχομαι ήταν κάτι το αδύνατο να πάρω όλο τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Αλλά έβαλα τα δυνατά μου μέχρι που χτύπησε τον λαιμό μου. Εβηχα και πνιγόμουν ελαφρά και μάλλον αυτό τον έκανε να πάρει τον έλεγχο του κεφαλιού μου. Τραβούσε τα μαλλιά μου σκληρά και άρχισε να σπρώχνει όλο τον πούτσο του μέσα στο λαιμό μου. Έχανα την ικανότητα να αναπνεύσω και τα μάτια μου είχαν γεμίσει δάκρυα που έπεφταν ανεξέλεγκτα μέχρι που άκουσα να βγάζει από τα χείλη του ήχους ηδονής. Εκείνη την στιγμή, άρχισα νιώθω ότι τα πάω περίφημα και ότι απολάμβανε το τσιμπούκι.

Naughty DoctorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα