Το BDSM κλαμπ σόου

4.9K 83 11
                                    

Dr. Nίκολας Γουάτσον

"Ας πάμε τώρα." την διέταξα και μπήκαμε μέσα, δινωντας της το ώμο μου.

Δεν με ένοιαζε πραγματικά γιατί ήταν καυτή σαν την κόλαση κα ήξερα ότι όλοι οι Κυρίαρχοι θα προσπαθήσουν να την αποπλανήσουν.

Συμπεριφερόντοησαν σαν ζώα αλλά μόνο όταν έβρισκαν κάτι μοναχικό και να παρακαλάει για κιάλο και σίγουρα μπορούσε να τους χτύπησε την αδρεναλίνη στο δέκα αλλά εύχομαι να μην είναι έτσι και αποτύχει σε αυτό το τεστ.

Μπήκε μέσα και όλοι την καλωσόρισαν. Ο μάνατζερ εκεί μέσα μας έβαλε σ' ένα VIP τραπέζι. Εγώ από παλιά ήμουν VIP πελάτης και ένας από τους καλύτερους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ. Είχα γαμήσει σχεδόν όλες τις υποτακτικές εκεί μέσα. Συνήθιζα να έχω θαυμάστριες λόγο των σόου που συνήθιζα να δίνω με μια από τις υποτακτικές μου.

Την διέταξα να καθίσει στα πόδια μου και εκείνη με άκουσε ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της. Τα μάτια της επεξεργάζονταν τον χώρο και όλους του Κυρίαρχους και της υποτακτικές τους.

Έβαλα το χέρι μου πάνω στο στήθος της και τα ζούληξα ενώ εκείνη έβγαλε ήχο ηδονής δυνατά.

"Βγάλε το φόρεμα σου τώρα, σκύλα." της είπα κοιτάζοντας την αποπλανητικά.

Άνοιξε τα μάτια της διάπλατα και σοκαρισμένη και τότε σηκώθηκα όρθια και έβγαλε το φόρεμα της, αφήνοντας όλο της το κορμί ακάλυπτο προσελκύοντας όλα τα μάτια πάνω της.

Της βάρεσα τα κωλομέρια άγρια κάνοντας την να ξαφνιαστή στην θέση της. Την γύρισα βάζοντας την να ξαπλώσει με το στομάχι της πάνω στα πόδια μου. Τράβηξα το κορδόνι από το στρινγκ της  και έβαλα ένα δάχτυλο μέσα στον κώλο της.

"Σου αρέσει αυτό αυτό σκύλα; Λατρεύεις τον τρόπο που σε βαράω μπροστά σε όλους;" την χαστούκισα άλλη μια φορά και της έβαλα 3 δάχτυλα αυτή την φορά χωρίς να την προετοιμάσω. Έβγαλε ήχο ηδονής και εγνεψε καταφατικά

"Ναι, κύριε!"

"Σήκω όρθια και βγάλε το σουτιέν σου" την διέταξα στεγνά κάνοντας τα λόγια μου πράξη.

Το έβγαλε αργά αλλά δεν έδινε καμία σημασία να καλύψει το μεγάλο στήθος της από τα υπόλοιπα ματιά των άλλων ανδρών γύρω μας. Κινούσε τα δάχτυλα της πάνω στις ρώγες της επιδεικτικά κάνοντας της αρκετά σκληρές. Ήμουν τελείως άναυδος με τις αντίδρασεις της, είναι χειρότερη από κάθε άλλη γαμημένη πουτάνα!

Naughty DoctorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα