Τσιμπούκι 25 εκατοστών

13.7K 180 4
                                    

Dr. Νίκολας Γουάτσον

Παλμός, παλμός. Που είναι ο παλμός μου? Για όνομα του θεού. Έχασα την ικανότητα να αναπνέω. Είχα γοητευτεί τόσο πολύ από την διαβολική της ομορφιά επειδή δεν μπορεί να είναι άγγελος. Οι άγγελοι δεν μπορούν να ανάβουν ένα άνδρα έτσι και να τον κάνει να θέλει να την γαμήσει χωρίς να αμαρτήσει. Τα μάτια  είχα φουσκώσει τόσο πολύ που ήμουν σαν έναν τυφλό που προσπαθεί να δει αλλά τα πάντα είναι σκοτεινά μπροστά του. Το μυαλό ήταν σαν να έσβησε σαν να ήμουν μέσα στην κοιλιά της μητέρας μου κολυμπώντας μέσα στα υγρά χωρίς σκέψη.

Ποια είναι αυτή και γιατί έχει τέτοια επιρροή πάνω μου? Όλα αυτά τα χρόνια ελέγχοντας τις πιο δύσκολες γυναίκες με εμπειρία ζωής και τώρα χάνω τα πάντα από αυτό το κορίτσι? Είναι αυτό καθόλου φυσικό? Μερικές φορές νιώθω ότι είναι φάντασμα και όχι μιλάω με κάποιον που δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή.

Αυτό είναι αγάπη? Γιατί εγώ και γιατί τώρα? Ξέρω πολύ καλά και σίγουρα ότι δεν αξίζω αυτό το παρθενικό κορίτσι. Όχι όχι η παρθενιά είναι κάτι το σημαντικό αλλά απλά ούτε σε κάποιο που τον φωνάζουν καρδιοκατακτητή σαν εμένα. Είμαι ένας κυρίαρχος από τότε που γεννήθηκα.

Κυριαρχούσα τα πάντα και οποιονδήποτε γύρω μου. Στο γυμνάσιο γαμούσα κάθε κορίτσι που έρχονταν στην μπανιέρα μου. Τους έδινα ένα πλύσιμο μυαλού ώστε να ακολουθούν τις εντολές μου έτσι να μπορώ να κάνω ότι θέλω. Ποτέ δεν έχω χάσει. Και το χειρότερο πράγμα είναι ότι έχω γνωρίσει παρθένες αλλά αρνήθηκα να μου δώσουν την παρθενιά τους, αρνήθηκα να είναι ο πρώτος τους επειδή ήμουν έξυπνος από πάντα. Ήμουν πολύ προσεκτικός με τις συνέπειες που μπορεί να ακολουθούσαν. Έτσι, προσπάθησα να έχω τα χέρια μου καθαρά.

Μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσο "άκαρδος" ήμουν? Ναι! Γάμαγαν τον εαυτό τους μπροστά μου ή γαμιόντουσαν μπροστά μου με άλλους ή ακόμα και με παιχνίδια  έτσι ώστε να επιστρέψω πίσω σε εκείνες και να υπακούμε στις εντολές μου. Ήμουν γοητευτικός, ναι. Αλλά ήμουν σαν μάγος που ελέγχει κάθε πνεύμα και όλους και γαμάω κάθε μυαλό εύκολα.

Ακόμα και οι δασκάλες μου! Αποπλανούσα! Διέταζα! Είχα γαμήσει τις περισσότερες από αυτές με τους ποιο τέλειους τρόπους για μένα μέσα στην τάξη ή στο μπάνιο ή ακόμα και στο σπίτι τον γονιών μου. Ήμουν σαν καρχαρίας που κατάπινε κάθε γυναίκα που πήγαινε στο στόμα του και το παραδέχομαι ότι έκανα τόσο επιτυχημένη την δουλειά μου από αυτό.

Naughty DoctorΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα