V

306 38 47
                                    





Bol bol yorum yapın lütfennnn :"))))
Sizi seviyorum, iyi okumalar aşklarım. 💚








LİLY:

" Amcanın yeniden böyle bir saçmalık yapmayacağının bir garantisi var mı Lily? Resmen seni eve hapsedecekti! Tanrım... Delireceğim. " Harry odanın içerisinde tur atıyorken, bende yatağın üzerinde bağdaş kurmuş oturuyorken onu izliyor ve dinliyordum. Dudaklarımı dişledim ve derin bir nefes aldıktan sonra yatakta doğrularak dizlerim üzerinde durdum ve dizlerim üzerinde yatağın üzerinde ilerlediğimde yatağın ucunda durarak ayakta duran onun elini yakalayarak tuttum ve bana dönmesini sağladığımda yüzüne bakarak, " Bir daha böyle bir şey olmayacak Harry, evet haklısın bunun garantisi yok belki ama ben izin vermeyeceğim. Hem bak şimdi buradayım, senin yanında. Amcam bir anlık sinirle yaptı bunları. " dediğimde Harry elini hızla benim elimden çekmiş ve büyümüş gözleri ile gözlerime bakmıştı.

" Şaka mı yapıyorsun sen? Adam kafama silah dayadı! " diyerek bana bağırdığında Harry, yataktan kalkarak tam karşısında durdum ve kısık çıkan sesimle, " Üzgünüm. Bu kadar ileriye gidebileceğini düşünmedim. Ama sana yemin ederim Harry, amcamın sana bir şey yapmasına izin vermezdim. Bunu biliyorsun. " dediğimde, Harry'nin gözleri sol yanağımdan akıp giden göz yaşımı takip etmişti. Sonra o derin bir iç çekti, bana biraz daha yaklaşıp dip dibe durmamızı sağladığıda ellerini yanaklarıma götürdü ve tutarak baş parmakları ile göz altlarımdaki biriken göz yaşlarını sildiğinde dudaklarını alnıma bastırdı ve geriye çekip gözlerime baktığında, " Seninle tanıştığım o gün için Tanrı'ya her gece şükrediyorum biliyor musun? Sen hiç beklemediğim bir anda çıktın karşıma Lil, beni değiştirdin. Her anlamda değiştirdin hem de. Birinin aklımı tümüyle kaplayacağını hiçbir zaman düşünmezdim biliyor musun? Ya da birini bu kadar korumak isteyeceğimi hiç düşünmezdim. "

Elleriyle yanaklarımı okşadı ve beni kendine çekip sarıldığında bende ellerimi beline sardım ve onun elleri saçlarımı okşamaya başladığında Harry konuşmaya devam etti. " Birini kendimden daha çok önemseyeceğimi düşünmezdim. Birini kaybetme korkusunu hiç yaşamamıştım, ta ki sen çıkıp hayatıma girene kadar Lily. Seni kaybetmek istemiyorum. Biz ikimizin sonsuza kadar olmasını istiyorum. " Sessiz hıçkırıklarım dudaklarımdan firar ederken başımı göğsüne gömmüş ve ona daha da sıkı sarılmıştım. " Lily, bebeğim lütfen ağlama. " diye fısıldadığında Harry, başımı göğsünden çekip kafamı kaldırarak yüzüne bakmıştım. O göz yaşlarımı siliyorken gözlerinin içerisine bakıyordum. Onun daha önce hiç ağladığını görmemiştim ama kendini her zaman tuttuğu kızarmaya başlayan gözleri ve burnundan belli oluyordu.

" Unutmanı istemiyorum Harry. Eğer biri sana zarar vermeye kalkarsa önünde siper olacağım. Sana yemin ederim. Bu amcam bile olsa. Bana güven. " diye fısıldadığımda dudaklarımızı birleştirdim. Tam o an da bende Tanrı'ya şükrettim, bizi birleştirdiği o gün için. Ve o gün bir kez daha aklımda kazındığı yerde oynamaya başladığında dudaklarının üzerine doğru gülümsedim.




-



FLASHBACK:

" Tanrı aşkına Lily, çocuk musun? Ben atlı karıncaya falan binmek istemiyorum. " Lily'nin arkadaş grubundaki Ally konuştuğunda, gruptaki diğerleride onu onaylamıştı. " Lunaparka çılgınca eğlenmeye geldik, çok sıkıcısın Lily. " Luke'da konuştuğunda Lily'ye bakarak aynı zamanda da gözlerini devirmişti. " Keşke gelmeden önce sana bir de süt alsaydık. " Sarah'ın da konuşmasıyla yüzü düşen Lily omuz silkti. Yine de binmek istiyordu, tek başına olsa bile. " Siz gidin ve istediğinize binin o zaman, ben atlı karıncaya gidiyorum. " dediğinde, oyuncağa bilet almak için sıraya girdi Lily. Arkadaşları ise Lily'nin arkasından,

Still the one || harrystyles. Where stories live. Discover now