III

360 43 26
                                    





Merhaba güzellerimmm :"))) Umarım bölümü seversiniz, lütfen bolcaaaa yorum yapın, sizi seviyorum. 💚 İyi okumalar, sizi kocaman öptüm 💋











LİLY:

" Amcan sonunda sizi ayrı tutacak yolu buldu desene. " Sarah elindeki sigarasını ve aynı zamanda kahvesini içiyorken konuştu. Okulun az ilerisindeki kafelerden birinde oturuyorduk. Söylediği şey morelimi biraz daha bozarken, " Daha hiçbir şey belli değil. " diye mırıldandım. " Nasıl belli değil? Harry bile destek oldu dedin. " dediğinde Maya ona döndüm. " Evet ama- " Tam konuşacağım sırada Sarah sözümü keserek, " Şu işe bak, sözde sana deliler gibi aşık olan Harry seninle ayrı olmayı göze aldı öyle mi? Çok şaşırdım doğrusu gidecek olmana izin vermesine. " Sarah'ın söyledikleri kaşlarımı çatmama sebep olurken konuşmak için ağzımı açmıştım ki, Sarah bir kez daha konuşmama izin vermeden konuştu. " Sana aşık olsa senden ayrı kalmak ister mi, Lily? "

" Harry bana her konuda destek çıkan biri Sarah, Amerika'da okumamında gelecekte beni güzel yerlere getireceğini düşünüyor. Hem Harry ben nereye gidersem gideyim, beni bir ömür bekler.
Biz birbirimize söz verdik. " dediğimde bir an da Sarah ve Maya'dan kahkahalar koptu. İkisinin kahkahası beni kötü daha da fazla hissettirdiğinde sessiz kaldım ve bakışlarımı üzerlerinde gezdirdim.
Saniyeler sonra kahkahalarını zar zor bastırarak gülmekten yaşarmış gözleri ile ikiside bana baktığında Maya, " Sen gerçekten safsın. " dedi bana. " Hayır hayır saf değil, düpedüz salaksın. " diyerek Sarahta konuştuğunda derin bir nefes alarak sinirle bakışlarımı onlardan çekip camdan dışarıyı izlemeye başladım. Fakat onlar susmamaya ve bu konu hakkında konuşmaya yemin etmiş gibilerdi, özellikle de Sarah.

" Sen gittiğinde ve sizin aranıza mesafeler girdiğinde Harry'nin gerçektende seni bekleyip sana sadık kalacağını düşünüyor musun, Lily? Aptal olma. Erkekleri bilmiyor musun? Harry'nin şuan bile seninle bu kadar uzun süre birlikte olmasının sebebi her istediğinde senden kolayca yararlanabiliyor ve ihtiyaçlarını giderebiliyor olması. "

Sarah'ın söyledikleri bir an da içimde biriken öfkeyle birlikte kalbimin hızla atmasına sebep olduğunda yanaklarımın sıcaklaştığını hissettim.
Her sinirlendiğimde böyle olurdu, kızarırdım.
" Sen..." dedim, " Sarah sen ne diyorsun? " Sarah güldü, " Tanrı aşkına Lily, yalan mı? Sen kendini Harry'ye her koşulda kendini adamış birisin, o ne isterse yapmıyor musun? " dediğinde Sarah konuşmak için yeniden ağzımı açmıştım ki beni durdurdu. " Sen gittiğinde ise bir daha seni istemeyecek ve ihtiyaçlarını karşılayan bir başkasını bulacak. Aç artık gözünü Lily, Harry seninle birlikte çünkü senden her şeyi kolayca alabilen biri. "

Sarah'ın konuşması bittiğinde başımı iki yana salladım ve, " Sizinle Harry ile özel hayatımı konuşmayacağım, Sarah sen ne dediğini bilmiyorsun. " dediğimde yeniden onlara değil, camdan dışarıyı izledim. Çünkü biliyordum, biraz daha onlara bakarsam sinirimden ağlardım ve ben bunu istemiyordum. " Gerçekler acıtır. " Maya'nın sesi kulağıma dolduğunda konuşmamayı seçtim.
Ardından masanın üzerinde duran telefonumun ekranını açıp baktım. Tanrım, Harry'yle buluşmama daha çok vardı ama benim ona çok fazla ihtiyacım vardı. O esnada ayaklandım, çantamı ve telefonumu aldığımda. " Ben gidiyorum, yarın okulda görüşürüz. " diyerek yanlarından ayrıldım.

Dışarıya çıktığımda ise otobüs durağına ilerlemeye başladım. Söylediklerinin hiç biri doğru değildi, sadece canımı yakmaya çalışıyorlardı. Elime telefonumu aldığımda ise ne kadar Harry'nin bu saatte çalıştığını bilsemde dayanamayarak yanıma gelmesini umarak ona mesaj attım.




Still the one || harrystyles. Where stories live. Discover now