17

1.1K 41 2
                                    

Miután Lewissal vissza sétáltunk a boxba sok sikert kívántam neki, majd Valtterihez sétáltam.
- Ügyes legyél. Ha vége a második szabadedzésnek megyünk sajtótájékoztatóra.
- Rendben Főnök. - kacsint rám Valtteri amin csak egy jót nevetek. Amint kihajtott a 77-es számú autóval Totohoz sétáltam.
- Imádom a munkám.
- Ennek nagyon örülök, de ez csak az első napod. - nevet.
- Nem baj. Én ide születtem. Igaz nem pilótaként, de ide a F1-be. A csodálatos illatok a hangok. Ez a mennyország. - áradozok Totonak aki csak aranyosan nevetett rajtam.  - De most komolyan, Köszönöm!
- Nem kell meg köszönnöd, hidd le én örülök a legjobban, hogy te itt vagy....meg Lewis.
- Jaa. Megkérdezte, hogy megyünk -e együtt a buliba.
- És? Együtt mentek?
- Igen. De megbeszéltük, hogy ez nem randi. Nem akarok össze jönni senkivel sem. Főleg nem a Mercedestől. Van egy remek munkám majd egy hülye kapcsolat miatt ami nem végződött jól nyilván nekem kell itt hagynom a munkám és nem a pilótának.
- Hát igen. De nem is baj, hogy nemet mondtál neki mert addig normálisan tud koncentrálni a vezetésre.
- Igen. Viszont jut eszembe, te jössz este ugye?
- Sajnos nem tudok.
- Jaaj ne már. Miért?
- Mert a szabadedzés után egy sajtó tájékoztatóm lesz aztán estig megbeszélések és egyeztetések a szerelőkkel és a mérnökökkel aztán majd mikor az éjszaka közepén végzek még Valtterivel iszunk egy sört aztán megyek aludni mert holnap időmérő.
- Szerintem akinek minden évbe világbajnok a csapata és a pilótája is nyugodtan lazíthat. - Súgom a fülébe majd mosolyogva ott hagytam.
Nem fordultam hátra, de tudtam, hogy Toto utánam néz egyszerűen lyukat fúrt a hátamba a tekintete.

A szabadedzés után Valtterivel a sajtótájékoztatóra siettünk. Valtterin kívül még Lewis, Dani, Max és Charles voltak jelen. Az elején minden rendben volt és kezdtem is megnyugodni mert minden a megbeszéltek alapján ment aztán az egyik újságíró rólam tett fel egy kérdést.

- A következő kérdést Valtterinek tenném fel. Igaz, hogy az asszisztense lett Daniel Ricciardo húga, Toto Wolff szeretője?
- Ez meg milyen kérdés. - neveti el magát Valtteri.
- Szerintem teljesen jó kérdés. - ordítja be egy másik riporter.
- Igen igaz, hogy Daniel Ricciardo húga az asszisztensem. Mindenben segít nekem egyben pedig nagyon jó barátom is.
- És Daniel téged az nem zavar, hogy az ellenségednél dolgozik ha mondhatjuk ezt így, a húga.
- Ezt meg, hogy érti? - néz mérgesen Dani. Na igen ha valamivel fel lehet húzni az nem más mint amikor engem sértegetnek vagy éppen k*rvának hordanak el.
- Hát úgy, hogy mind tudjuk mi volt a húga Szófia és a csapatfőnök Toto Wolff között. Tudjuk, hogy nagy a korkülönbség és épphogy nem volt büntethető a kapcsolatuk. Nem gondolja, hogy Valtteri Bottashoz is csak ezért került sőt ott van még Lewis Hamilton is az ötszörös világbajnok akinek mindjárt meglesz a hatszoros VB címe. - fejezi be a riporter.
- Itt most közbe szólnék. - szólal meg Lewis kimért hangon. - Senkinek semmi köze Toto Wolff és Szófia Ricciardo magánéletéhez. Az, hogy a mi csapatunk kérte fel Szófit az asszisztensi munkára semmi köze a magánélethez. Szófi remek munkát végez Valtteri mellett és közben a testvére mellett lehet aminek Daniel is nagyon örül. Ennyi, mára végeztünk. - áll fel Lewis az asztaltól. Mindenki követte a példáját. Csak, hogy a hülye riporter nem bírta befogni a száját és még fojtatta.
- Könnyen beszél ha önnel is össze fekszik. Mondjuk engem lehet zavarna, hogy ha a főnökömmel is együtt van a k*rvám.
Egyszerűen nem bírtam mozdulni teljesen lefagytam mert tudtam mi lesz. Tudtam, hogy Dani annyira felhúzza magát, hogy megveri a riportert, de azt senki nem gondolta, hogy Lewissal együtt. Valtteri és a többiek azonnal a srácok után ugrottak és megpróbálták letépni az undorító újságíróról a srácokat. Mikor sikeresen leszedték őket Lewis még megfogta a pólóját és magához húzva mondott neki valamit.
- Ha még egyszer meg látlak és Szófiról mersz beszélni megkereslek és ennél sokkal jobban elintézlek.
- Akkor vége a karrierednek és börtönbe kerülsz sőt azért amiért megvertél lehet már most vége és búcsúzhatsz a F1től.
- Nem érdekel, de az én barátaimat senki ne merészelje sértegetni. - löki el magától Lewis majd Valtteri mellett kisétáltak. Nagyon kínosan éreztem magam mert tudtam, hogy ebből hatalmas balhé lesz. Tudtam, hogy Dani és Lewis is elveszítheti a munkáját. És basszus ez is miattam történt. Mikor mind az öten kiléptek a folyosóra ahol én amúgy vártam őket kínos csend lett. Nem tudtam rájuk nézni mert megvédtek, de tudtam, hogy csak nagyobb balhé lesz ebből végülis vagy 10 újságíró előtt vertek meg egy riportert.
- Tudtam, hogy ez lesz ha náluk fogsz dolgozni. - akadt ki Dani. - Egyáltalán minek kellett neked egy 50 éves emberrel csókolóznod. - kiabál velem Dani.
- Csak 44 éves. - szólal meg Valtteri aki nyilván csak segíteni akart, hogy azért nem 30 évvel idősebb.
- Pont leszarom hány éves Szófinál sokkal öregebb. Komolyan mondom elegem van belőled. Mindig csak a hülye kapcsolataid. A fasz Justin aztán egy kicsike csók Wolffal jaa és ki ne hagyjam a csapattársamat Nicot akivel amúgy megcsaltad Justint, majd szerelmes lesz beléd, de te nem, elég csak a szex. Végül oké beadtad a derekad jártok kb egy hónapot majd össze törőd a szívét. És most a Mercedesnél dolgozol hát kezdem azt gondolni, hogy a csajok ezerszer rosszabbak mint mi fiúk. - vágja hozzám dühösen majd ott hagyott minket. Annyira kínos csend volt annyira szomorú voltam és igaza volt mert tényleg egy nagyon rossz ember vagyok. 24 éves vagyok és csak a balhék vannak velem.
- Utána megyek. - szólal meg Max. Én meg sem tudtam szólalni. Charles is utánuk ment így végül csak hárman maradtunk. A Mercedesek.
- Nagyon - nagyon sajnálom. - mondom halkan. Közben persze már folytak a könnyeim. Igazából már akkor elszakadt a cérna mikor Dani kimondta az első szót.
- Szófi! Ne hülyéskedj. Dani sem gondolta komolyan csak dühös. - mondja Valtteri.
- De, komolyan gondolta borzasztó ember vagyok.
- Nem vagy borzasztó ember. - fogja meg a karom Lewis.
- Srácok! Mi történt? - fut oda hozzánk Toto idegesen.
- Megvertem a riporter illetve megvertük Danival. - mondja Lewis egyszerűen.
- De mi az istenért normálisak vagytok? - kiabál idegesen Toto.
- Mert Szófit bántották és igazából k*rvának mondták amiért veled volt. Az elején nyugodtan elmondtam hogy senkinek semmi köze a magánéletetekhez, de aztán elkezdte, hogy Valtterihez és hozzám is csak azért jött... stb.
- Ezt nem hiszem el.
- Konkrétan már vége lett volna a sajtótájékoztatónak amikor nekem még feltettek egy kérdést. - védi azonnal Valtteri Lewist és persze a bátyámat is.
- Mit kérdezett? - nézte idegesen Valtterit.
- Hogy igaz -e, hogy az asszisztensem lett Daniel húga és Toto Wolff szeretője!? Erre persze mondtam, hogy milyen kérdés ez? És végül úgy válaszoltam rá, hogy igen igaz, hogy Daniel Ricciardo húga az asszisztensem. De aztán elkezdték mondani Daninek, hogy nem zavarja -e, hogy Szófi itt dolgozik és, hogy veled, de nyilván velünk is van.
- Jó hagyd abba. Az istenért. - vág bele egy nagyot a falba Toto.
Egyáltalán nem hibáztatta Lewist sőt ha Ő lett volna itt lehet Ő is megverné a riportert.
Én csak ott álltam csöndben nem tudtam felnézni. Sírtam és teljesen kivoltam készülve. Izgulok, hogy mi lesz Lewissal és a bátyámmal. Mert a riporter nyilván nem marad csöndben sőt szerintem már felrobbant a net is.
- Szófi jól vagy? - néz rám Toto.
- Nem. - és ennyi amit tudtam mondani.
- Jó most mindannyian vissza megyünk az irodámba nem beszélünk senkivel és oda hívom Danielt és Cyrilt. Induljunk. És Szófi, te maradj mellettem. Én csak bólintottam egyet majd Toto mellé lépve elindultunk. Mögöttem szorosan Lewis jött mellette meg Valtteri. Mindenki minket nézet már most mindenki tudott a verekedésről. Több riporter is oda jött hozzánk, de mi nem szólaltunk meg egyszer sem.
Amint beléptünk Toto irodájába vettünk egy nagy levegőt.
- Jó, mindjárt itt lesznek Daniék. - én erre persze megfeszültem, mert tudom milyen a bátyám. Mindig mosolyog, vidám, aranyos, de most mérges és egyszerre több emberre. Rajtam és a riporterren már kiadta dühét, de Toto még csak most következik.

Világbajnok a szerelmemWhere stories live. Discover now