12

1.3K 43 1
                                    

Reggel hétkor keltem. Nico még aludt mint a bunda és mivel nehéz napja lesz nem is keltettem fel hanem halkan felöltöztem és lementem a hotel éttermébe, de bár ne tettem volna. Bár nem keltem volna ki az ágyból.
Pilótákat még nem láttam, de a szerelők már lent voltak és jóízűen reggeliztek. Toto is fent volt már és a reggeli kávéját iszogatta miközben az egyik mérnökkel beszélgetett.
Kiöntöttem magamnak egy nagy adag kávét és egy croissant társaságában leültem egy üres asztalhoz. A telefonomon pötyögtem mikor az étteremben az összes telefon elkezdett rezegni és csörögni. A telefonomon egy cikket továbbítottak. A cikket megnyitottam, de a cím elolvasása után teljesen lesápadtam.

Toto Wolff és Szófia Ricciardo: A titokban tartott szerelmes pár

Toto Wolff (Mercedes Csapatfőnök) és Szófia Ricciardo (A híres Ausztrál pilóta Daniel Ricciardo húga) nagyon úgy néz ki, hogy sem a 20 év korkülönbség sem az, hogy Toto házas életet él míg Szófia is boldog párkapcsolatban él testvére csapattársával Nico Hülkenberggel cseppet sem zavarja őket. Tegnap egy közeli ismerősük megerősítette, hogy bár próbálják tagadni és nem foglalkozni egymással amikor csak tudnak együtt vannak. Tegnap éjszaka is a hotel kamerája le videózta ahogy Szófia meg látogatja Totot a hotel szobájában majd 2 óra múlva távozott.
Egy névtelen személy beküldött nekünk egy képet. Ezt a képet 4 éve csinálták róluk titokban. Akkor bár Szófiának még nem volt kapcsolata, de Toto Wolffnak már meg volt a párja. Ez a csók amúgy 2016os Spanyol nagydíjon csattant el a pályán. Azon a napon esett ki Nico Rosberg és Lewis Hamilton is. Toto Wolff nagyon ideges volt azon a napon és Susie Wolff aki ma már a felesége nem volt ott a versenyen és nem tudta megvigasztalni, de nagyon úgy tűnt Szófiának sikerült.
Mi nagyon sajnáljuk Nico Hülkenberget és Susie Wolffot és csak reménykedni tudunk, hogy minden tisztázódni  fog.
A képet ide kattintva megnézhetik:

(Ezt most úgy képzeljétek el mintha a pályán állnának és Toto lenne a képen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ezt most úgy képzeljétek el mintha a pályán állnának és Toto lenne a képen.🙂)

A képet meglátva teljesen szét estem. Azon a képen tényleg mi voltunk, tényleg azon az estén. De honnan van. És ki beszélt rólunk. Ki akar minket tönkre tenni. Csak úgy kavarogtak a gondolatok a fejemben majd rájöttem, hogy nem egyedül vagyok és sápadt arccal felnéztem telefonomból. Mindenki zavartan nézett hol rám hol Totora. Totoval azonnal találkozott a tekintetünk. Ő is teljesen lesápadt. Tudta, hogy mit veszíthet most el. A családját, a feleséget és a fiát.
- Te szemét láda! - kiabálta mérgesen Nico aki egyszer csak berontott az étterembe és Totohoz szaladt. Nico nyomában megjelent Max és Daniel is. Toto azonnal felállt az asztaltól és védekezően felemelte két kezét.
- Ne csinálj hülyeséget Nico! - kezdte Toto nyugodt hangon.
- Én.. én ne csináljak hülyeséget? - kérdezett vissza kicsit hisztérikusan. - És mond csak miért is ne? Mert ma reggel végre megtudtam, hogy a barátnőm miért nem mondja nekem soha, hogy szeret. Mert téged szeret. Mert te vagy az aki húsz évvel fiatalabb lányokat dug úgy hogy a felesége és a gyereke otthon várja. - kiabálja Nico.
- Nem feküdtem le soha Szófival. - válaszolta Toto kimérten.
Én csak ott álltam az asztalomnál és nem tudtam elhinni ami történik. Az étterembe közben megérkezett mindneki. Hát persze műsor van.
- Jaaa én meg nem most jöttem le a falvédőről.
- Egyetlen egyszer csókoltam meg, de akkor te még sehol nem voltál. Négy éve volt és azóta nem nyúltam hozzá soha. Tegnap nálam volt, de csak azért hogy téged mentsen ki a szarból. Hogy vegyelek át pilótának. - mondta még mindig nagyon kimérten, de szigorúan.
- Mi van? - szólalt meg az ajtóból egyszerre két hang is. Lewis és Valtteri elkerekedett szemekkel nézték Totot.
- Ne izguljatok srácok maradhatok soha nem mennék át a Mercedeshez ezek után. - szólalt meg lesajnálóan Nico majd hátat fordított Niconak és elkezdett a kijárat felé sétálni. Mikor már mindneki fellélegzett Toto megszólalt, de bár ne tette volna.
- Amúgy meg valószínűleg nem én miattam nem mondta még neked, hogy szeret. Talán te vagy a hibás nem gondolod. Mondjuk ha jobban vissza gondolok nekem mondta egyszer, hogy szeret pedig még meg sem csókoltam.- Niconak ennyi kellett és vissza fordult Toto felé és egy hatalmasat behúzott neki. Toto rá esett az asztalra és elkezdett ömleni a vér az orrából. Mindenki teljesen lefagyott. Ilyet senki nem mert csinálni soha és ha ezt meg tudják a Fiasok márpedig megtudják Nicot eltávolíthatják a F1ből... sőt minden mástól is.
Talán én voltam az első aki észhez tért és Totohoz rohantam. Felvettem egy szalvétát és az orrához tartottam. Borzasztóan vérzett az orra.
- Annyira sajnálom. - kezdtem el sírni.
Az egész étterem észhez tért. A Renaultosok mind Nico után mentek. A Mercedesek az étterembe maradtak és Lewis mentőt hívott. Minden más csapat kiment egyedül Daniel maradt velem.
- Én nem sajnálom. - simítja meg az arcomat Toto.
- Héé, gyere át veszem te menj és nyugodj meg egy kicsit. - Fogta meg a vállam Valtteri.
A sminkem teljesen szét kenődött  a sírástól egyfolytában csak bőgtem és nem csak azért mert Totonak beverte az orrát hanem mert van egy áruló a csapatban aki pont ezt akarta elérni. Nico utál engem és valószínűleg Susie is teljesen össze tört amint elolvasta a cikket. Az egész cikk kamu. Egyszer csókolóztunk, de soha nem feküdtünk le. Ahogy végig néztem a társaságon Lewison állt meg a tekintetem. Idegesnek és aggódónak nézett ki. Szereti Totot rengeteg mindent köszönhet neki soha nem csinálna semmi ilyet. Pedig Ő látott meg minket este. Csak Ő lehetet. Idegesen kitéptem a kezemet bátyám kezéből és Lewis felé indultam.
- Te voltál? - kiabálok rá.
- Mi? - csodálkozik.
- Csak te lehettél. Te láttál minket este, Senki más.
- Te teljesen megörültél. - nevet ki.
- Nem- nem. Tudom, hogy te voltál és tudod mit. Rohadj meg te szemétláda. - kiabálom. Az egész Mercedes csapat lefagyott. Toto és Dani is idegesen nézte Lewist.
Mikor hátat fordítottam volna Lewis erősen megfogta a csuklómat.
- Eressz el te idióta.
- Tudod, gondolj amit akarsz, de egyet jobb ha tudsz. Én soha nem csinálnék ilyet több okból is. Az egyik, hogyha ez kiderülne véget érne a karrierem. A második, hogy Toto az egyik legjobb barátom és szeretem és bármilyen fura téged is szeretlek és soha nem tenném ezt veletek. Mert ha ti lefeküdtetek volna egymással és lehet nem tetszene mert tudom hogy mindketten megcsaltok valakit , de a ti dolgotok. Magánügy. Senkinek semmi köze hozzá főleg nem a médiának. - fejezi be majd elengedi a csuklómat és kisétált az étteremből.
Zavartan néztem utána és bármennyire azt akartam Ő legyen az áruló hittem neki és tudom, hogy nem Ő volt.
Az üres ajtót néztem ahol kisétált Lewis majd szomorúan Totoék felé néztem.
- Megjött a mentő. - szaladt be Max a helyiségbe.
- Toto az orrát fogva ki sétált az étteremből mellette Valtteri volt végig. James Allison a Mercedes technikai igazgatója kettőt tapsolva helyre állította a csapatot és mivel ma verseny van muszáj volt elindulniuk a pályára.
- Jól vagy? - nézet rám aggódóan Dani.
- Nem, kicsit sem.

Világbajnok a szerelmemWhere stories live. Discover now