XVIII | Kazanan

276 16 11
                                    

Merhaba, hayran kurgu severler! 2021'in ilk ayının bitimine az kalmışken ocak ayı yarışmamızın kazananını açıklamaya hazırız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merhaba, hayran kurgu severler! 2021'in ilk ayının bitimine az kalmışken ocak ayı yarışmamızın kazananını açıklamaya hazırız.

Yarışmamıza olan katılımlarınız için çok teşekkür ederiz! İki kişinin bildiği sır, sır değildir fakat sırlarla dolu hikayeleriniz bu sırların aynı zamanda tatlı şeyler de olabileceğini gösterdi bize.

Bu yarışmamızın kazananı, bir Sherlock hayran kurgusu olan the underside of history. isimli hikayesiyle luelegante olmuştur. Tebrik ederiz!

Bundan sonraki yarışmamız bu çalışmada yer almayacak fakat bir sürpriz olacaktır. 31 Ocak ve 1 Şubat günlerinde profilimizi ziyaret etmeyi unutmayın! İpucu: Şubattaki özel bir gün ile ilgili ;)

Lütfen, bu yarışmanın ve yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lütfen, bu yarışmanın ve yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın. Söz konusu yarışmanın değerlendirilmesi, yarışmayı düzenleyen kişiler tarafından yapılmış olup Wattpad ve Wattpad çalışanlarının sorumluluğunda değildir.

Hayran Kurgu KarnavalıWhere stories live. Discover now