IV | Kazanan

206 17 9
                                    

Merhaba!! Kazananı çok geç açıkladığımız için üzgünüz; yazdığınız harika hikayeleri değerlendirmek ve kazananı seçmek oldukça zor oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merhaba!! Kazananı çok geç açıkladığımız için üzgünüz; yazdığınız harika hikayeleri değerlendirmek ve kazananı seçmek oldukça zor oldu. Gerçekten harika işler çıkarmışsınız, hepinizi tebrik ederiz ve katılımlarınız için teşekkür ederiz!

KAZANAN: kim daily | Namjoon hikayesiyle skygger

Yazarın röportajı için buraya bakabilirsiniz.

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın. Söz konusu yarışmanın değerlendirilmesi, yarışmayı düzenleyen kişiler tarafından yapılacak olup Wattpad ve Wattpad çalışanlarının sorumluluğunda değildir.

Hayran Kurgu KarnavalıWhere stories live. Discover now