I | Kazananlar

930 43 51
                                    

Herkese iyi günler!

Eylülün son günü açıklayacağımızı söylediğimiz kazananları, hem sürpriz yapmak hem de heyecanlandığımız için bugün paylaşıyoruz. Ne var canım bir gün erken olmasında? Sonbaharın serinliği ve yağmurları başlamışken biz de bir yağmur havası alalım.

 Ne var canım bir gün erken olmasında? Sonbaharın serinliği ve yağmurları başlamışken biz de bir yağmur havası alalım

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Öyle güzel hikayeler okuduk ki, sonbaharın bu serin havalarında içimizi ısıttı. En çok seçilen şarkı Lovely olurken en çok yazılan fandom da BTS imiş, istatistikler bize bunu gösterdi.

Hikayeleriniz o kadar güzeldi ki üç kazanan yapmaya kıyamayıp bunu 3 + 2 şeklinde yaptık bu sefer. Elbette istisnalar kaideyi bozmaz, bir sonraki yarışmalarımızda kuralımızda gitmeyi düşünüyor ve ilk yarışmamız olduğu için bir esneklik payı getirmiş bulunuyoruz.


Kazananlar:

Hopeless isimli hikayesiyle hoeseope; Lovely klibinden ve şarkısından ilham alarak ARMY fandomından (BTS) Jung Hoseok & Min Yoongi shipinin güzel bir hikayesini sundu bize.

come home isimli hikayesiyle siIvered; Lovely klibinden ve şarkısından ilham alarak Marvel fandomından Scarlet Witch & Vision shipinin güzel bir hikayesini sundu bize.

Tutsak isimli hikayesiyle kirmizibasliklilady; Lovely klibinden ve şarkısından ilham alarak Potterhead fandomından Draco Malfoy & Harry Potter arasındaki ilginç bir ilişkiyi sundu bize.

Onur Konuğu:

Yaprak Küresi isimli hikayesiyle polestr; Raf klibinden ve şarkısından ilham alarak çok kısa da olsa bize tatlı bir Shawn Mendes (Mendes Army fandomı) hikayesi sundu.

Sizin En Çok Sevdiğiniz:

evergreen isimli hikayesiyle jisakura; Lovely klibinden ve şarkısından ilham alarak ARMY fandomından (BTS) Jungkook için, Güney Kore'nin siyaseti ve gündemi karışık yıllarından tatlı ama hüzünlü bir hikaye sundu bize.


Kazananların (beşi de kazanandır) sıralaması yoktur. Yukarıda açıkladığımız sıranın da bir önemi yoktur.


Hepinize katıldığınız için çok teşekkür ederiz! Kazananların yayımlanacağı Türkiye Elçileri Instagram hesabımızı takip etmeyi ve röportajların yayımlanacağı bölümü beklemeyi unutmayın!

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.




Hepinize katıldığınız için çok teşekkür ederiz! Kazananların yayımlanacağı Türkiye Elçileri Instagram hesabımızı takip etmeyi ve röportajların yayımlanacağı bölümü beklemeyi unutmayın!


Yine bir multifandom videosu bırakalım;

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın. Söz konusu yarışmanın değerlendirilmesi, yarışmayı düzenleyen kişiler tarafından yapılacak olup Wattpad ve Wattpad çalışanlarının sorumluluğunda değildir.

Hayran Kurgu KarnavalıOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz