XIV | Kazanan

241 12 3
                                    

Heyyyy!!! Son iki haftadır sınavlara giren fanlarımıza geçmiş olsun diyor ve hepinize nasılsınız diye soruyoruz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Heyyyy!!! Son iki haftadır sınavlara giren fanlarımıza geçmiş olsun diyor ve hepinize nasılsınız diye soruyoruz. Muhtemelen yüz yılda bir gerçekleşmesi bile olası olmayan değişik bir yıldayız ve bu yılın yazı da garip, öyle değil mi? Yazınız nasıl geçiyor?

Bu ay sizden yaz hikayeleri istemiştik. Katılımcılarımızın öyle tatlı hikayeleri vardı ki okurken bir dondurmanın erimesi gibi eridik 🥺  Ancak yaz hikayeleri henüz bitmedi! Bu yazı istediğimiz gibi yaşayamıyor olduğumuz için bir yaz hikayesi yazmanızı çokça isteyeceğiz bu yaz (temmuz yarışmasına gönderme mi acabaaa?).

Temmuz yarışmasını çaktırmadan, bu ayki yarışmamızın kazananına geçiyoruz. Bir Baekhyun hayran kurgusu olan Limonatalı Dondurma isimli hikayesiyle imhuimang! Tebrik ederiz!

Not: Bir sonraki yarışmamız 1 Temmuz Çarşamba günü yayımlanacaktır. Yaz hikayeleri yazmaya devam etmek için beklemede kalın! Sizi seviyoruz 🥺

Dipnot: Bu yarışmamıza olan katılımlarınız çok ama çok ama çooooook (sonsuza kadar gider) teşekkür ederiz. Hikayelerinizi öyle çok sevdik ki aralarından birini seçmek bizi çok zorlayan bir karardı. Her birinizin hikayesi sizin için olduğu kadar bizim için de çok değerli, vakit ayırıp yarışmamıza katılmanız ise bizi çok mutlu eden bir şey. Size olan sevgimizi anlatamıyor ve şu an sizlere kalpli gözlerle bakıyoruz :')

Lütfen, bu yarışmanın ve yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lütfen, bu yarışmanın ve yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın. Söz konusu yarışmanın değerlendirilmesi, yarışmayı düzenleyen kişiler tarafından yapılmış olup Wattpad ve Wattpad çalışanlarının sorumluluğunda değildir.

Hayran Kurgu KarnavalıWhere stories live. Discover now