XI | Kazanan

251 19 2
                                    

Merhaba! Evde kalmamızın şiddetle önerildiği ve kalmamızın kendimiz dahil herkes açısından en iyi seçenek olduğu şu günlerde, okumak için bir şeyler arıyorsanız sizin için bir #EvdeKal okuma listesi hazırladık

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Merhaba! Evde kalmamızın şiddetle önerildiği ve kalmamızın kendimiz dahil herkes açısından en iyi seçenek olduğu şu günlerde, okumak için bir şeyler arıyorsanız sizin için bir #EvdeKal okuma listesi hazırladık. Ayrıca yeni şarkı keşfetmek istiyorsanız bu çalma listemize de bir göz atabilirsiniz.

Mart ayı yarışmamıza olan katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz! Bu yarışmamızın kazananı, You're My Hope isimli hikayesiyle siyahkelebek72 olmuştur. Tebrik ederiz!

Haftalık etkinlerimiz için yeni bir çalışma yayımlayacağız. Hayran Kurgu Karnavalı'nda artık sadece aylık olarak yapacağımız yazma yarışmaları olacaktır. Nisan ayı yarışmamızın yönergesi için beklemede kalın!

Ha, bu arada, nisan ayında sizin için sürprizlerimiz var! ;)

It's gonna be legen -wait for it- dary!

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın. Söz konusu yarışmanın değerlendirilmesi, yarışmayı düzenleyen kişiler tarafından yapılacak olup Wattpad ve Wattpad çalışanlarının sorumluluğunda değildir.

Hayran Kurgu KarnavalıDonde viven las historias. Descúbrelo ahora