VIII | Kazanan

163 16 1
                                    

Sıcak bir ekim gününden merhaba! Okul hayatı nasıl gidiyor gençler ve hep genç kalanlar? :) Pek güzel değil galiba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sıcak bir ekim gününden merhaba! Okul hayatı nasıl gidiyor gençler ve hep genç kalanlar? :) Pek güzel değil galiba... Neyse, yarışmamıza geçelim.

Okula dönüş hikayeleriniz için çok teşekkür ederiz! Üniversiteye de geçseniz, hepinizin içinde bir lise özlemi olduğunu biliyoruz, itiraf edin :) O koridorlar, ağır mı ağır o dersler, uyumak için yapılmamış o sıralar, hayvanat bahçesi gibi olan sınıf... İşte bunları yazmak için size bir fırsat vermiştik. Katılımlarınız için teşekkür ederiz!

Ve kazanan:

Marvel fandomundan alışılmamış karakterleri alarak bize tatlı bir Matt & Foggy üniversite hikayesi sunan avocados at law hikayesiyle siIvered! Tebrik ediyoruz! Yazarın röportajı için buraya bakabilirsiniz.

Eylül-ekim karışık olan aylık yarışmamızdan bu kadar. Kasıma kadar haftalık etkinliklere var mısınız? Bu konudaki görüşlerinizi belirtebilirsiniz :)

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lütfen, bu yarışmanın ve aşağıdaki yarışma kurallarının Wattpad Elçileri tarafından oluşturulduğunu ve hiçbir şekilde Wattpad veya Wattpad Çalışanları ile bağlantılı olmadığını unutmayın. Söz konusu yarışmanın değerlendirilmesi, yarışmayı düzenleyen kişiler tarafından yapılacak olup Wattpad ve Wattpad çalışanlarının sorumluluğunda değildir.

Hayran Kurgu KarnavalıWhere stories live. Discover now