Už je to rok

21.6K 402 17
                                    

Annie

Běžela jsem pro kafe panu Frederickovi. Nařídil mi před natáčením šálek kávy a tak jsem to spěchala zařídit. ,,Annie Legbertová!" Zakřičel na mě někdo a já se hned točila. Uviděla jsem Nicol a hned se mi ulevilo, že to není nadřízený. ,,Kam zase utíkáš?" Zeptala se když mě dohnala.

,,Pro kávu." Oznámila jsem jí. ,,Nekoukej se na mě jako na idiota Nicol." Upozornila jsem jí a došla do malé kuchyňky. Koukala na mě jako kdyby mě nechápala, ale tohle je moje práce. běhat pro kafe.

,,Nekoukám, já jen nechápu proč se takhle trápíš." Zavrtěla hlavou. Taky jsem nevěděla proč tu takhle otročim, ale asi jsem někde v hlouby duše doufala že si Frederick jednou pročte můj scénář.

Pracovala jsem ve společnosti Hooden Media asi už rok a to místo jsem měla ráda. Nicol byla moje spolubydlící a pracovala semnou, akorát byla herečka. Zatím co já jsem běhala z placu na plac a nosila kafe. No i když jednou jsem skočila i do čistírny pro nové kostýmy. Sakra, já se tu vážně trápim! Zašklebila jsem se.

,,Neměla bys bejt na place Nicol?" Zeptala jsem se jí když jsem zalévala kafe horkou vodou a ona se zasmála.

,,Mám pauzu a nesnaž se z toho vymotat." Ukázala na mě prstem. ,,Už jsi mluvila s Adamem?" Jen jak řekla jeho jméno poskočilo mi srdce. Ale ne Nicol, jen o něm nezačni mluvit. Modlila jsem se ať mlčí, ale hned jak viděla že červenám uculila se a pokračovala. ,,Annie, musíš se posunout dál, vím že se ti líbí." Usmála se na mě a pak se otočila, protože na ní někdo volal. ,,Už jdu!" Křikla k lidem před kuchyňkou a pak se zaměřila zase na mě. ,,Pak to probereme." Pohladila mě po rameni, jako kdyby mě snad litovala nebo co...

Adam bylo téma které jsem nechtěla rozebírat. Rozhodně ne teď a ani nikdy jindy. Byl to muž co se mi už dlouho líbil. Ale to bylo všechno. No tak fajn, byla jsem do něj zabouchlá už od prvního okamžiku. Před čtyřmi lety jsem ho tu potkala a celou tu dobu se na něj koukám jako na boha. I to nejcennější co mám mu chci dát.

Rychle jsem zamrkala a zamíchala kafe lžičkou. Zavíčkovala jsem kelímek a nesla jsem ho k Frederickovi. Dělali jsme na velikém projektu, Hoď to na něj! Jméno to bylo hrozný a děj vlastně taky, ale Frederick v tom viděl nejúspěšnější film roku a tak jsme všichni dělali že to vidíme úplně stejně. Nikdy jsem Ricka, jak jsme mu říkali za jeho zády, neměla ráda. Byl panovačnej a hrozně krutej.

Došla jsem tam a podala jsem mu kafe, žádné děkuju, jak jinak. ,,Dej si pauzu." Řekl a mě hned na to zazvonil telefon. Táta. Hned jsem to zvedla.

,,Ahoj tati, děje se něco?" Zeptala jsem se vystrašeně.

,,Ahoj, ne nic se neděje. Sakra Annie, proč by se mělo něco dít? To ti nemůžu normálně zavolat, jako tvůj otec?" Protočila jsem nad jeho slovy oči a usmála jsem se. Byla jsem ráda že volal, už jsem ho dlouho neviděla a ani neslyšela. Chyběl mi.

,,Jistě že můžeš." Zašeptala jsem a sledovala jsem svého šéfa jak právě seřval jednu herečku.

,,Myslel jsem že by jsme mohli zajít na večeři." Řekl po dlouhé pauze. ,,Už jsem tě dlouho neviděl."

Úplně jsem se rozzářila a vyšla jsem pryč z natáčení. ,,Opravdu? To bude skvělý, rozhodně půjdeme, co dnes večer?" Zeptala jsem se rychle. Trochu se zasmál.

,,V osm, vyzvedne tě můj řidič." Souhlasil. Byla jsem vážně ráda, konečně zase uvidím tátu. Byl s mojí matkou rozvedený, ale já jsem vždycky víc vzhlížela spíš k němu. Máma byla něco jako zlatokopka a já jsem se k ní moc nehlásila. Ale byla to moje máma a měla mě ráda, proto jsem jí uznávala a brala navědomí. ,,Zatím se měj zlatíčko." Usmála jsem se při jeho narážce.

,,Už se těším." Řekla jsem a zavěsila. Sevřela jsem telefon a vyrazila pryč. Rozpustila jsem si z drdolu moje dlouhý zrzavý vlasy a trochu zakroutila hlavou. Sundala jsem si z očí brýle a dala si je do kapsy od sáčka. Mám pauzu, půjdu se podívat za Norou. Já, Nora a Nicol bydlíme v jednom bytě a všichni pracujeme tady. A je náhoda že Nora pracuje s Adamem, je jeho osobní vizážistkou, takže je pravděpodobné že ho uvidím.

Nový příběh.. :D zase, já vím, omlouvám se, ale baví mě to.. :D Doufám že to bude bavit i vás ;) A nebojte se že tam nebude sex! Bude ho tam až moc... :DD Na obrázku je Annie.. ;)

Fucking good!Where stories live. Discover now