E.P. Club

14.9K 547 99
                                    

Annie

Vlezla jsem dovnitř baru a potěšeně jsem se usmála. Bylo to tu úžasný! Hlasitá hudba, pití, všude nový lidi a plnej parket. Zašla jsem k baru a hned jak jsem si objednala Jablečné pokušení, objevila se za mnou Nora s Nicol.

,,Přišli jste!" kvíkla jsem a nadšeně jsem je obě objala.

,,Měli jsme snad na vybranou?" zasmála se Nicol a snažila se překřičet hlasitou hudbu.

,,Vypadáte dobře, jdeme prošoupnout zadky dámy!" Ukázala jsem směrem na parket, vzala si pití do ruky a protancovala si cestu.

Nevím jak dlouho jsem strávila tancováním a pitím, ale utíkalo to rychle. Noru a Nicol jsem už pár týdnů neviděla a furt se naše kontakty znepřístupňovali čím dál víc. Jakmile jsem si změnila život, změnila jsem ho kompletně. Bavím se teď s jinou skupinou lidí a Nicol a Noru jsem na jednu dobu úplně vypustila, nesnášela jsem se za to. Noru jsem vždycky brala jako svojí nejlepší kamarádku, ale od tý doby kdy jsem poznala Johna jsem se s ní setkávala málo. Co když k ní zrovna přijde když tam budu, nebo co když ho potkám na chodbě před jejím bytem, už s ní nemůžu bydlet, třeba jí bude navštěvovat! Výmluvy dokázali hodně. Proto teď bydlím sama.

,,Holky půjdu na vzduch, točí se mi hlava." zakřičela jsem přes muziku a ony přikývly. Vytlačila jsem se z davu a položila skleničku na bar. Na chvíli jsem si sedla a snažila jsem se vypustit z hlavy Johna.

,,Annie?" Uslyšela jsem za sebou a bohužel se mi ta věc, kterou jsem se snažila dostat z hlavy objevila před očima. Co tady sakra dělá?! ,,Jsi to ty, ahoj." Došel ke mě.

,,Johnatane?" Zamžourala jsem a snažila jsem se postavit na svoje vlastní nohy. Jenže jsem toho asi vypila víc než jsem myslela a už jsem se řítila k zemi.

,,Dávej pozor holčičko." zašeptal mi do ucha když mě podpíral a pomáhal mi udržet rovnováhu. Páni byl vážně sexy a jelikož mi můj mozek nedovedl zabránit mu to neříct....

,,Proč jsi se tu musel objevit zrovna ty!" Odstrčila jsem ho od sebe a šla jsem pomalým krokem k záchodkům. ,,Sexy chlápek s neuvěřitelně úžasnýma svalama. Jsou umělý že jo?" Otočila jsem se na něj když jsem se dostala do prostoru kde byl chládek a dveře na pánské a dámské toalety.

,,Jsi opilá... Nechceš odvézt domů?" zeptal se.

,,Pche." Opřela jsem se o zeď a nějak podivně jsem zamávala rukama.

John

Annie, Annie, Annie. Tak dlouho jsem jí neviděl a teď na ní narazim v tak blbým baru?! Stál za hovno ale na jednorázovej flám to bylo dobrý. Nebyl jsem rád že jí vidim opilou, viděl jsem jí jen jednou v životě a to byla dost drzoučká na to abych se držel a nezacpal jí pusu.

,,Možná jsem opilá, ale ty svaly jsou tutově umělý!" Strčila do mě prstem a pak se zasmála. Musel jsem se taky usmát.

,,Myslim že teď nemá cenu přemlouvat tě o opaku, přinesu ti vodu zůstaň tady." Otočil jsem se a nechal jsem jí tam. Nějak jsem se prodral k baru a objednal sklenici vody. Když jsem se vrátil, Annie seděla na zemi opřená o zeď a objímala si nohy. ,,Jsi v pořádku?" zeptal jsem se a podal jí skleničku.

,,Já..." Začala. ,,Promiň za to jak jsem se chovala. Myslim teď, nevim co to se mnou je, nikdy moc nepiju." (lhala)

Kleknul jsem si a dal jí vlasy za ucho když se napila. ,,V pořádku." pousmál jsem se na ní a ona si vzdychla. ,,Ale už nikdy mi neříkej jak moc sexy ti přijdou moje svaly." Varoval jsem jí.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 15, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fucking good!Where stories live. Discover now