Bölüm - 28 🐺🐥

10.4K 446 58
                                    

Herkese merhaba!

Yeni bir bölümle daha karşınızdayım.

Multimedyada Ahsen var  💕

Hikaye hakkında paylaştığım duyuruları kaçırmak istemiyorsanız takip etmeyi unutmayın 🙂

Umarım hoşunuza giden bir bölüm olmuştur 🤗 satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💜

NOT: KÜFÜR VE HAKARET İÇERİKLİ  YORUM YAPAN KİŞİLER ENGELLENECEKTİR!

Altta bir önceki bölümden kısa bir alıntı mevcut.

İyi okumalar diliyorum 🌸

'Sana sahip olmanın bedelini çok ağır ödeyecek Ahsen! benden seni çalmanın bedelini, gerçekleri öğrendiğini sandığında senden vazgeçtiğinde ödeyecek!'

Ahsen adamın söylediği imalı cümlelerden şuanlık ne demek istediğini anlayamadı. Şu an anlamaya çalışmakla vakit kaybedemezdi. Hem dışardan birinin onları fısıldaştığını görmesi hiç iyi olmazdı. Çünkü dip dibe bir şeyler konuşuyor olmaları Arslanı zor durumda bırakabilirdi. Rahatsızca adamı göğsünden ittirerek uzaklaştı ve gitmeye çalıştı.

Tam adamdan uzaklaşıyordu ki Cemal ,Ahsenin gitmesini engelleyerek kolunu tutmuş ve

'Önümüzdeki ihale de o çok değerli sevgilinin , ihale için ne kadar teklif ettiğini, senin de yardımınla öğreneceğim! Bu bilgiyi bana verdiğinde  seni azat ederim Ahsen!'diyerek yüksek sesle hafif bağırmıştı.

Ahsen , hırstan gözü dönmüş adama ihaleden haberi olmadığını ve olsa bile asla ona yardım etmeyeceğini söylemek  için kolunu adamdan kurtararak cevap verecekti ki Arslanın 'AHSEN!' diye gürlemesiyle dondu kaldı.

Onu Cemalle konuşurken görmesinin hiç iyi olmadığının farkında olarak ister istemez panikleyerek Arslana doğru koşar adım ilerledi.
Sonunda sevdiği adama ulaşıp boynuna sıkıca sarılınca derin bir nefes verdi ve Arslanın onu yanlış anlamayacağını umdu.

Arslan , Anıl ile konuşurken Ahsenin çok geç kaldığını fark edip huzursuz olmuştu ve izin isteyerek masadan kalktı.  Eski dostuyla yarım kalan konuşmasını telafi etmek için onu şirketine davet etti.Randevulaştıktan sonra el sıkıştılar ve  konuşmaları biter bitmez Arslan hızlıca tuvaletlerin bulunduğu koridara gelmişti.  Fakat kadınlar tuvaletinin boş olduğu görünce sinirlenmişti.

Hızlı adımlarla geldiği taraftan geri dönerken , gelirken fark etmediği koridor cebinde , Cemalin yüksek sesle '...sevgilinin , ihale için ne kadar teklif ettiğini, senin de yardımınla öğreneceğim! Bu bilgiyi bana verdiğinde  seni azat ederim Ahsen!' Dediğini duydu.

Neler olduğunu deli gibi merak etse de adamın elinin Ahsenin kolunu sıktığını fark edince merakını geri plana attı ve kaşlarını çatarak yüksek sesle 'AHSEN!' Diye kükredi. Kızın adını duyar duymaz, adamın elinden kurtulup , koşarak ona sarılması da saniyeler içerisinde olmuştu.

Şuan çok sinirliydi ve açık konuşmak gerekirse aklında ki cevaplanmayan soruların varlığıda sinirin yatışmasına yardımcı olduğu söylenemezdi. Boynuna dolanan kollardan pek de kibar olmayan bir şekilde kurtulduktan sonra kızgın boğa gibi Cemalin üstüne yürüyüp onu yumruklamaya başlamıştı bile.

BANA GELEN SENWhere stories live. Discover now