Bölüm -23 🐺🐥

27.7K 820 247
                                    

Herkese merhaba!

Yeni bir bölümle daha karşınızdayım.

Multimedyada Arslan Kurtoğlu var 🐺 ❤️

Hikaye hakkında paylaştığım duyuruları kaçırmak istemiyorsanız takip etmeyi unutmayın 🙂

Umarım hoşunuza giden bir bölüm olmuştur 🤗 satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💜

NOT: KÜFÜR VE HAKARET İÇERİKLİ  YORUM YAPAN KİŞİLER ENGELLENECEKTİR!

Altta bir önceki bölümden kısa bir alıntı mevcut.

İyi okumalar diliyorum 🌸

Ahsen adama daha da yaklaşarak tek seferde 'Sana aşığım Arslan' dedi. Evet Ahsen ilk gördüğünde adamdan etkilenmişti. Zamanla adamı sevdiğini zannediyordu. Ama şimdi içindeki hisler sevgi falan değil , aşktı! Deli gibi aşıktı işte kollarında olduğu adama. Daha Arslan onu sevdiğini bile söylememişti ama kız bunu umursamıyordu. Adamın her davranışı resmen Ahseni sevdiğini gösteriyordu. O yüzden de kız bir aşk itirafı duymamayı sorun etmiyordu.

İtirafından sonra dudakları adamın dudaklarıyla birleşti ve ikiside özlem dolu inlemeyle öpüşmeye başladılar. Ahsen daha ne olduğu anlamadan Arslanın kucağındaydı bile. Fazla beklemeden o özlem duyduğu dudaklara karşılık verdi. Öpüşmeleri hırçın değildi fakat tutkuluydu. Ahsen heyecanla elini adamın saçlarına götürerek okşadı. Adamın inlemesiyle Ahsen daha da heyecanlanmıştı.

Sonunda ikiside nefes nefese kaldığında adamın boğuk ama bir o kadar tutkulu bir sesle 'Bu gece benim ol Ahsen!' demesiyle Ahsenin kalbi hızlı hızlı atmaya başladı.

Bu sözden sonra adamın dolgun dudaklarını kendi dudaklarında hissetti. Öpüşmeleri diğerlerinden farklı olarak sert ve bir o kadar tutkuluydu. Adamın ellerini vücudunda hissetmesiyle dudaklarının arasından bir inleme çıktı. Arslan sanki nelere dokunacağını iyi biliyor kızın aklını başından alıyordu.

Her şey o kadar hızlı ilerliyordu ki Ahsen ne ara adamın kucağında merdivenleri çıktığını anlayamamıştı. Sonunda yatak odasına geldiklerinde adam kıza koyulaşmış gözleriyle bakarak 'Fazla giyiniksin güzelim' diye fısıldadı.

Bir yandan kızın elbisesinin fermuarını açıyor diğer yandanda kulak memesini ısırıp kızı baştan çıkarıyordu. Sonunda elbisesi çıktığında adamın cık cıklamasıyla ne olduğunu anlamadan kaşlarını çattı.

Arslan sütyeninin üsütünden kızın göğsünü öperek

' Kırmızı iç çamaşır takımını giymemişsin. Demek ki laftan anlamayan asi bir sevgilim var.'

Ahsenin adamın laflarıyla kıkırdamasıyla adam hiç bozmadan devam etti.

'O zaman bana zor bir görev düşüyor! Laftan anlamayan sevgilime beni nasıl mutlu edeceğini göstermek!' diyerek kızı yatağa yatırdı ve boynundan başlayarak her noktasını öptü.

Bir yandan öpüyor diğer yandan hırlarcasına 'Bu yatakta benim olacaksın ve bende tekrar tekrar sana sahip olacağım sevgilim.' Diyerek Ahsenin altında tutkuyla kıvranmasından zevk alıyordu.

BANA GELEN SENWhere stories live. Discover now