Bölüm-14 🐺🐥

32.8K 879 163
                                    

Herkese merhaba!

Yeni bir bölümle daha karşınızdayım 💖

Multimedyada bir adet yakışıklı Arslanımız var ❣️

Altta bir önceki bölümden kısa bir kesit var.

Bir sonraki bölüm belli bir vote ve yorum sayısından sonra gelecektir.

Lütfen 🌟'a basmayı ve satır arası yorum yapmayı unutmayalım 💜

Yatakta yatan kızı izledi kısa bir süre.
Düzenli nefes alışverişini, hokka burnunu ve dolgun dudaklarına baktı. Bu kız'ın melekleri kıskandırırcasına doğal bir güzelliği vardı. Yavaşça yatağın boş tarafına yattı ve kızı kendine doğru çekti. Kızdan bir kaç homurdanma duyunca istemeden de olsa gülümsedi. Kız uyurken bile adamı mutlu etmeyi başarıyordu. Kız, siyah yatağıyla tezat bembeyaz geceliğin içinde ne kadar seksi ve baştan çıkarıcı durduğunun farkında bile değildi büyük ihtimalle. Kızın boynuna burnunu koyarak,  lavanta kokusunun tadını çıkartı ve kendisini de uykunun kollarına bıraktı.

Ahsen tüm vücudunda hissettiği sıcaklık ve ağırlıkla gözlerini açtı. Kız bunalmıştı ve uyku sersemliğiyle bir an nerede olduğunu algılayamadı. Hem bu sıcaklık da nereden geliyordu öyle ! Dün gece adamın odasında uyuduğu aklına geldi. Gözleri adamın huzurla uyuyan yakışıklı yüzünü bulunca , istemsiz yutkundu. Tanrı bu adama her konuda bonkörce davranmıştı ! Yakışıklılık bu hediyelerden sadece birisiydi. Biçimli kaşlarına , güzel burnuna , keskin yüz hatlarına ve dolgun dudaklarına bakınca yunan heykeli gibi olan bu adamla uyuduğuna bir an kendi bile inanamadı.

Düşüncelerinin arasından huzursuzca kıpırdandı. Acilen tuvalete gitmesi lazımdı.   Tam kalkmaya yeltendi ki onu sımsıkı saran kollarla kaşlarını çattı. Adamın onu ahtapot gibi sarılması hiç de yardımcı olmuyordu. Kız tüm gücüyle , belini saran ellerden kurtulmaya çalıştığında karşılığında Arslandan çıkan bir homurtu almıştı. Gözlerini devirerek derin bir nefes aldı. Madem adamı yerinden hareket ettiremiyordu, mecbur onu uyandırmaya karar verdi. 

'Arslan..' diye fısıldayarak adama seslendi , umutsuzca uyanmasını bekledi. Ama adam beklediğinin aksine , Ahseni kendine daha çok çekerek kızın anlamadığı şeyler mırıldanarak uykusuna devam etti. Ahsen artık çığlık atacaktı, Adamın ne kadar da derin uykusu vardı !

En son çare sesini yükselterek , oyuncu bir edayla ' Aa Cemal gelmiş!' Diye bağırdı. Ahsen sözünü bitirir bitirmez adamın hızla gözlerini açmasını ve ' Ne işi var lan benim yatak odamda o piçin ' diye uyku sersemi şekilde homurdanmasını ve kalkmaya çalışmasını gülerek izledi.

Ahsen sonunda zor da olsa özgürdü ve adamın uyku sersemi halini fırsat bilerek neredeyse koşar adımlarla banyonun kapısına ulaştı. Kapıyı kapatınca adamın küfür ettiğini , homurdandığını ve 'sen oradan çıkacaksın' tarzında şeyler dediğini duydu. Ahsen bir an adamı kızdırdığı için biraz pişman oldu. Ne de olsa kimse Cemal'in adını duyarak güne başlamak istemezdi. Neyse artık olan olmuştu,

' O da bana sülük gibi yapışmasaymış canım!' diye kendi kendini teselli etti.

İhtiyaçlarını halletmişti halletmesine ama banyodan nasıl çıkacağını düşünüyordu. Kulağını hafifçe kapıya doğru yerleştirdi. İçeriden hiç ses gelmiyordu, işte Ahsen buna sevinmişti ! Adamın sinirlenip gitme umuduyla ve burda sonsuza kadar duramayacağı gerçeğiyle zor da olsa kapıyı açtı ve azıcık araladı. Ahsen yatağa baktığın da boş olduğunu görünce , tuttuğunu bile fark etmediği nefesi verdi. Onun gibi inatçı bir adam beklediğinden de çabuk pes etmişti diye düşünüyordu ki banyodan çıkıp yatağa doğru yürümesiyle, birden havaya doğru kalkıp kendini Arslanın kucağında bulunca istemsiz çığlık attı. Her şey o kadar çabuk olmuştu ki adamın ne yapmaya çalıştığımı anlamadı.

BANA GELEN SENWhere stories live. Discover now