Bölüm - 26 🐺🐥

17.3K 645 110
                                    

Herkese merhaba!

Yeni bir bölümle daha karşınızdayım.

Multimedyada Ahsen  ve kıyafeti var ❤️

Hikaye hakkında paylaştığım duyuruları kaçırmak istemiyorsanız takip etmeyi unutmayın 🙂

Umarım hoşunuza giden bir bölüm olmuştur 🤗 satır arası yorumlarınızı bekliyorum 💜

NOT: KÜFÜR VE HAKARET İÇERİKLİ  YORUM YAPAN KİŞİLER ENGELLENECEKTİR!

Altta bir önceki bölümden kısa bir alıntı mevcut.

İyi okumalar diliyorum 🌸

'Be-ben  arabada konuştuklarımız için gelmiştim aslında. Dün sana haksızlık ettiğimi fark ettim yani dediğin doğru küçüklükten beri beraberiz. Bana abim olduğunu söylediğinde ki tepkim-'

'Nazlı...'

'Dur bir dakika bunları söylemem gerekiyor. Galiba duygusal bir boşlukta olduğum için öpücüğü de hiç yoktan anlamak istediğim gibi anladım sanır-'

Demişti ki Bahadır onu yakasından çekip dudaklarına ani bir şekilde yapışmasıyla diyecekleri de yarım kalmıştı . Her şey o kadar ani olmuştu ki Nazlı donup kalmıştı! Adamın sıcak dudakları dudaklarındaydı ve ne yapacağını bilemiyordu.

Bahadır karşılık vermemesine sinir olmuştu ki ısrarla öpüp hafifçe dudağını ısırmıştı ve Nazlı da inlemiş , üzerindeki şaşkınlığı atarak karşılık vermeye başlamıştı. Allah aşkına ne için gelmişti ne yapıyordu!

Bu kadar kısa sürede dudağının üstündeki dudakları özlemesi mümkün müydü ? Adamın öpüşü gittikçe derinleştikçe dudağından kaçan inlemeye engel olamadı. Kısa sürede adamın kucağında elleri ise saçlarındaydı. Durmak istiyordu ama aralarında ki tutku o kadar fazla ve sürükleyiciydi ki o an durmak Nazlı için intihar etmek gibi bir şeydi. Lanet olası iradesi neredeydi hiçbir fikri yoktu !

Tam o anlarda kapı aniden açıldı ve şok etkisiyle adamın dudaklarından ayrıldı. Gördüğü surat ile yüzüne yumruk yemiş gibi olmuştu. Öpücüğün etkisiyle nefesini ve üstünü toparlamaya çalıştı. Hala Bahadırın kucağında olduğunu idrak edince hemen adamın kucağından kalktı. Bahadırında ondan farklı olmayan şok olmuş yüz ifadesini gördü. İşte asıl curcuna bundan sonra başlıyordu !

Bahadır kapıda gördüğü yüzle bir an ne yapacağını şaşırdı. Dün akşam peşini bırakmayan ve kameraları görünce ona sakız gibi yapışan kadını görünce ne yapılırdı ki ! İçinden lanet olası gelecek bu anı mı buldun? Diye sövse de dışardan bu şaşkınlığı belli etmeyerek 'Cansu ?' Diye sert ve burada ne işin var dercesine sordu.

Kadının yüz ifadesi anlık değişsede bozulduğunu çaktırmadan 'Cansel!' dedi.

Bahadır bu isim trafiğinden sıkılmış olacak ki bıkkın bir tonda 'Cansel veya Cansu yada adın her neyse ! Hala odama pat diye , üslupsuz girme cüretini nerden bulduğunu açıklamanı bekliyorum !'

Bahadır Nazlının haberleri görüp görmediğini kestiremiyor ve odaya giren kişiyi tanıyıp tanımadığını bilmiyordu. Bu yüzden de kızla göz göze gelmekten dahi çekiniyordu.

BANA GELEN SENKde žijí příběhy. Začni objevovat