Bölüm - 13 🐺🐥

31.2K 930 188
                                    

Evet yeni bir bölümle daha karşınızdayım 💖

🌟'a basmayı unutmayınız !! Bölümler belli bir vote ve yorum sayısından sonra gelecektir.

Multimedyada Ahsenimiz var ❣️

Altta bir önceki bölümden kısa bir kesit var.

İyi okumalar 💜

Ahsen gergin bir şekilde alt dudağını dişlerinin arasına alarak adama çekinerek baktı ve 'Be-ben ra-rahatsız ettiğim için üzgün...' diyecekti ki adam kızın dudağını dişlerinden kurtararak kızı koltuğa bıraktı. Ahsenin tam adam uzaklaştı diye sevinirken , Arslan kızın dibine girmiş ve saçlarını okşayarak sessiz ama bir o kadar tutkulu bir ses tonuyla 'çok güzel kokuyorsun' dedi.

Ahsen adamdan böyle bir şey demesini beklemediği için iyi şaşırdı ve ne diyeceğini bilemeyerek 'Be-ben..' diyerek saçmalayacaktı ki adamın 'şşt' diyerek susturup daha çok yaklaşmasıyla daha da heyecanlandı. Şimdi aralarında milimler vardı ve onları bölecek Bahadır da yoktu. Kız gözlerini kapadı ve adamın dudaklarını dudaklarında hissetti.

Arslan sonunda kavuşmuştu o dolgun dudaklara. Kızın şuan şok geçirdiğini biliyordu ama kendine hakim olamamıştı. Onu öpmezse sanki ölecekmiş gibi hissetmişti. Yavaş ama bir okadar da ısrarcı bir şekilde kızın dudaklarını öpmeye başladı. Kızdan minik hareketlerle karşılık alınca zevkten inleyerek öpüşünü daha da derinleştirdi.

Bir yandan da elleri rahat durmuyor kızın vücudunda keşfe çıkıyordu. Kızdan gelen inlemelerle dudaklarını kızın boynuna yönlendirdi. Hem kokluyor hem öpüyor ara ara da ısırıyordu. Kızın ellerini saçlarında hissedince adam boğuk bir şekilde kızın boynuna doğru 'beni eğer durdurmazsan çok daha ileri gideceğim' dedi nefes nefese kalmış bir şekilde. Ahsenin parlak gözlerinden devam edip etmemekte tereddüte kaldığı görünce kız daha bir şey demeden Arslan kendini kızın yanına bıraktı. Adam normalde asla durmayacağı bir pozisyondaydı ama yine de kendine zorda olsa engel oldu. Asla ilk tanıştıkları gece ki gibi olmayacaktı. Her ne kadar kızın masum olduğunu o gece bilmesede onunla belkide zorla birlikte olmuştu. Bundan sonra kızın istemediği şekilde asla ona dokunmayacaktı.

Arslan nasıl kıza karşı cinsel bir çekim hissediyorsa , Ahsen de o yönde istekli olduğu zaman ileri gitmesi en doğrusuydu. O onursuz bir adam değildi. İkili ilişkilerde konu hele cinsellikse adam kendisinden çok kadınının ne düşündüğünü ciddiye alırdı.  Kabul ediyordu, Ahsen bu zamana kadar birlikte olduğu kadınların hiçbirisine benzemiyordu. O fazla masum ve tecrübesizdi ! Neyse ki  Arslan da  kötü bir öğretmen  sayılmazdı.

Kız öpüşmenin ardından nefes nefese kalmıştı ve şu anda ayak parmağına kadar kızardığına yemin bile edebilirdi. Tamam belki adamla bir öpüşmeden daha da ileriye gitmişlerdi ama bu sefer Ahsenin hissetikleri daha farklıydı. Adam konuşmasa ,  belki daha da ileriye gitmiş olacaklardı. Aralarındaki çekimi Ahsen de farkındaydı, tecrübesiz olabilirdi ama aptal değildi.

Odadaki sessizliği adamın kalın gür sesi bozdu,

'Ahsen biliyorum doğru bir başlangıç yapmadık  ama aramızda gözle görülür şekilde  tutku , çekim , ten uyumu adı her neyse o var.' diyince kızın red etmek istercesine çatılan kaşlarını gördü ve kız  konuşturmadan sözlerine devam etti 'Lütfen inkar etmeye çalışarak  kendini  yorma güzelim!'  dedi. Adam kelimelerini özenle seçmeye çalışıyordu. Kızı kaybetmek istemiyor tam tersi deli gibi arzuluyordu. O yüzden mümkün olduğunca kelimeleri tartarak konuşmaya özen gösteriyordu.  Boğazını temizleyerek

BANA GELEN SENWhere stories live. Discover now