Bölüm - 17 🐺🐥

29.1K 795 165
                                    

Herkese merhaba! Yeni bir bölümle daha karşınızdayım 🤗

Multimedyada Bahadır var 🥰

Lütfen ⭐️' a basmayı ve yorum yapmayı unutmayınız 🌸

Altta bir önceki bölümden kısa bir alıntı var 💓

İyi okumalar 🙏🏻

Ahsen adamın ona yalan söylemesine sinir oldu. Çalışma odasının kapısına geldiğinde kapıyı tıklamayı unuttuğu için resmen pat diye daldı. Adamın şaşkın ve yorgun bakışlarını görünce hemen lafa girerek 'Beni kandırdın!' Dedi öfkeli bir şekilde.

Arslan ise kadının pat diye sinirli bir halde odaya girmesine şaşırdı. Kadının söyledikleriyle ise adamın şaşkınlığı arttı. Kadının neyden bahsettiğini anlamadığı için meraklı bir ses tonuyla 'Güzelim , odaya bu şekilde dalmadan ve suçlama yapmadan önce hangi lanet meseleden bahsettiğini söylersen ben de kendimi savunabilir, gerekirse de af dileyebilirim! Ama tüm bunların olması için neyden bahsettiğini söylemen ikimiz içinde iyi olur.'diyerek kızdan cevap bekledi.

Ahsen adamın ukala bir şekilde cevap vermesine daha da sinirlenerek masada oturan adamın yanına yürüdü ve adamın meraklı bakışlarını daha fazla bekletmeden lafa girdi

'Seninle birlikte uyumam için Nazlı ve eşyalarına olan hassasiyeti hakkında bana yalan söyledin! Neden böyle bir şey yaptın? Tek istediğin bedenimdi değil mi ? Daha fazlasıyla ilgilenmiyorsun bile! ' diyerek akmaya çalışan göz yaşlarını tutmaya çalıştı. Kısa sürede bir aptal gibi adama aşık olursa olacağı buydu!

Adam da artık sakin kalamayarak ayağa hiddetli bir şekilde kalkarak ' Tek istediğim bedenin olsaydı emin ol   o yatakta sadece uyumazdık! Ya da sabah sana yeniden sevmeyi deneyeceğim demezdim !'

Ahsen ağzını açıp tam laf edecekti ki Arslan izin vermeyerek kızı kendisine doğru çekti ve boğuk ama bir o kadar tutkulu bir ses tonuyla 'Ahsen bana ne yaptın bilmiyorum ama sana karşı senin düşündüğünden de fazlasını hissediyorum ve bunu sana ispatlayabilirim ! '

Ahsen duyduklarıyla şok geçirmişti. Adam ona düşündüğünden fazlasını mı hissediyorum demişti ? Tanrım !  adamın bir lafıyla sinirinin hemen geçmesi mümkün müydü? Şuan resmen erimişti.

Adama bir adım yaklaşarak kendinden beklenmeyecek cesaretle 'Sevmekten başka bir şey yapmadım' dedi.

Sonunda adamın yüzüne itiraf etmişti! Hiç düşünmeden ağzından çıkan bu kelimelerle bir yandan rahatlamış hissediyordu. Bunu söylemesiyle hemen domates gibi kızardığına emindi ama umursamadı.

Arslan kızın söyledikleriyle cesaretine hayran kaldı. Açıkcası ondan böyle bir atak beklemiyordu. Kızla arasında kalan çok az mesafeyi hızlıca kapattı ve kızın dudaklarıyla dudaklarını birleştirdi. Kısa ama tutkulu bir öpücükten sonra Arslan , Ahsenin ellerini tutarak kalbinin üstüne koydu. Kızın ellerini kalbine  koyduğu anda adamın kalbi daha da hızlı atmaya başladı.

Arslan, tutkulu bir şekilde 'Gördüğün gibi sevgilim, bana dokunduğun  an heyecanlanmama engel olamıyorum ve  etkin altına almayı başarıyorsun ! Sana olan ilgilim sadece bedenine yönelik olsaydı emin ol onca şeyden sonra  kalbim bu şekilde atmazdı' diyerek kızın ona büyülenmiş gibi bakmasını zevkle izledi.

BANA GELEN SENWhere stories live. Discover now