Bölüm -11 🐺🐥

31.8K 911 108
                                    

Yeni bir bölümle daha karşınızdayım 💜

Multimedya da yakışıklı olduğu kadar karizmatik de olan Bahadır var 💖

Altta bir önceki bölümden alıntı var.

Daha sık bölüm gelmesini istiyorsanız lütfen 🌟 tuşuna basmayı ve yorum yapmayı unutmayınız.

Bir sonraki bölüm daha uzun olacak ve belli bir vote , yorum sayısından sonra gelecek.

İyi okumalar 💓

Arslan kızın ona söyledikleriyle sessizce küfür etti ve ayağa kalkarak lafa girdi:

'Bak Ahsen bunların hiçbirini yaşamanı istemezdim. Ne Cemal piçinden ne de Atamanlar dedikleri itten korkuyorum. Ama korkmamam bir şey ifade etmiyor onları kendi tuzaklarına düşüreceğiz ve sende Cemal ya da başka biri gelir korkusu olmadan rahat bir yaşam süreceksin.' dedi.

Ahsen, adamın tepkisiyle şok oldu. Nasıl yani adamın başını belaya soktuğu yetmediği gibi birde adam ondan özür mü diliyordu ? Bu olanlar o kadar saçma geliyordu ki müdahale etmeden duramıyordu o yüzden adamın ayağa kalkamsıyla o da aniden kalktı ve 'Asıl ben tüm bu olanlar için üzgünüm , bunların hiçbiri olsun istemezdim. Başınıza haddimden büyük dertler açtım. Kerim de benim yüzümden zarar görebilirdi. Bu yüzden de Cemal ile konuşup onu ikna...' diyordu ki Arslan sert sesiyle kızın lafını böldü.

' Cemal denen o herifle konuşman söz konusu bile değil ! Emin ol bu saatten sonra sadece seni değil daha fazlasını isteyecektir' dedi .

Ahsen umutsuzdu bu yüzden  birazda gergin bir ses tonuyla ,

' Ne yapacağız peki ? Cemalin yada herhangi birinin Kerime yada sana zarar vermesini mi bekleyeceğiz ? Hem Atamanlar da kim ?' Dedi sinirle merak karışımı bir ses tonuyla.

Arslan da bu soruyu bekliyormuş gibi çapkınca sırıttı ve elini Ahsenin beline yerleştirerek hafifçe kendine doğru çekti. Bu temasla kızın kokusu daha çok burnuna doldu ve tebessüm ederek :

'Ne mi yapacağız ? Çok basit' dedi ve kızla arasında çok az bir mesafe bırakarak sözlerine devam etti :

'Sevgilim olacaksın güzelim!' dedi arzu dolu ses tonuyla.

Aralarında o kadar az bir mesafe vardı ki Ahsen şuan asla mantıklı düşünemiyordu. Sanki koca oda da başka yer yokmuş gibi Arslanla dip dibeydi ve adamın bu kadar yaklaşması normalmiş gibi de birde onu belinden tutmuştu. Ahsen şaşkınlıkla ve daha çok utançla tepki verecekti ki adamın sözleri üzerine donup kaldı. Ne demişti o ? Sevgilisi mi olacaktı? O an Adamın alkol yada herhangi bir şey kullandığından şüphe duydu. Şaşkınca ,

'Se-sevgili mi ?' dedi zar zor. Boğazı kurumuştu ve hemen kendine çekidüzen vermeliydi. Adamın belinden tutması ve yakınlığı da ona hiç yardımcı olmuyordu.  Lanet olsun! Ne diye dip dibelerdi ki.  Adam her istediği an ona dokunamazdı. Kaşlarını çatarak adamdan ve onun sıcak tutuşundan uzaklaşarak sözlerine devam ederek ,

'Ben hiçbir şey anlamadım' diyebildi . Tam da o an adamdan uzaklaştığına biraz pişman oldu. Adamın tutuşu  sanki onu rahatlatıyor ve güven veriyor gibi hissetmişti. Aralarında ki çekim o kadar yoğundu ki , uzaklaşmasının sebebi de  adamla bu kadar yakın olunca mantıklı düşünemiyor oluşuydu. Şuan da Ahsen için elle tutulur bir bahaneydi.

BANA GELEN SENحيث تعيش القصص. اكتشف الآن