Σε ξένα νερά.

2.3K 65 0
                                    

Καθόμουν στο κρεβάτι. Σιωπή επικρατούσε τόσο στο δωμάτιο μου, τόσο και στο διάδρομο έξω από αυτό. Ξάπλωσα και έκλεισα τα μάτια μου. Σκατά, σκατά και πάλι σκατά! Η κατάσταση στην οποία βρισκόμουν ήταν άθλια.

Γιατί ο Τζέις έπρεπε να με βάλει σε αυτό τον πειρασμό;

Έσφιξα την κάρτα από την ανθοδέσμη στην παλάμη μου έχοντας στο νου μου ότι η ώρα ήταν ήδη έντεκα και μισή. Είχα καταφέρει να βρω ένα αρκετά ευρύχωρο βαζάκι και να βολέψω την ανθοδέσμη που μου είχε στείλει.

Θυμόταν ότι τα αγαπημένα μου τριαντάφυλλα ήταν τα μαύρα και τα κόκκινα και παρόλο το πόσο απαιτητική με θεωρούσε για την επιλογή των χρωμάτων μου δεν δίστασε να τα βρει και να τα στείλει.

Ξεφύσηξα για μία ακόμα φορά, λες και αυτό θα έδιωχνε τις αμφιβολίες και το άγχος μου.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και κοίταξα την ντουλάπα μου. Αν έβγαζα τώρα τα ρούχα μου και ετοιμαζόμουν, δεν υπήρχε γυρισμός. Θα πήγαινα κάτω στην είσοδο και θα έβρισκα τον Τζέις.

"Όχι, δεν θα το κάνω." είπα και έκατσα πάλι στο κρεβάτι. Κοίταζα μία την ανθοδέσμη και μία την πόρτα. "Ποιον κοροϊδεύω;" σηκώθηκα και πήγα στην ντουλάπα. Έβγαλα ένα γκρι πάνινο σορτσάκι και μία μπορντό αμάνικη μπλούζα. Τα φόρεσα γρήγορα και έβαλα από κάτω τα αθλητικά μου παπούτσια. Χτένισα το μαλλί και έβαλα λίγη μάσκαρα για να τονίσω τα πράσινα μάτια μου.

Κοίταξα την ώρα. Δώδεκα παρά τέταρτο.

Είχε έρθει η ώρα να κατέβω. Έπρεπε να είμαι αθόρυβη και γρήγορη, όπως επίσης έπρεπε να αποφύγω τους σεκουριτάδες του κτηρίου. Ίσως ο φύλακας της εισόδου να ήταν πάλι πληρωμένος από τον Τζέις για να λείπει, οπότε ένα βάρος είχε αρχίσει να φεύγει από πάνω μου.

Άνοιξα την πόρτα και βγήκα έξω, κλείνοντας την και κλειδώνοντας την αμέσως μετά αθόρυβα. Πήγα στις σκάλες, έλεγξα για τυχόν ήχους στον κάτω όροφο και αφού επιβεβαιώθηκα ότι όλα ήταν υπό έλεγχο κατέβηκα. Άκουσα φύλακες να κατεβαίνουν τις σκάλες από πάνω μου, έτσι επιτάχυνα το βήμα μου. Κρύφτηκα πίσω από έναν καναπέ που υπήρχε έξω από τα γραφεία/ υπνοδωμάτια των καθηγητών και περίμενα να φύγουν.

Όταν σταμάτησα να ακούω πια φωνές σηκώθηκα και συνέχισα τον δρόμο μου προς την έξοδο. Ένιωσα κάποιον να με σταματάει και να με τραβάει από το μπράτσο. Γύρισα να κοιτάξω πίσω, νιώθοντας τον κρύο ιδρώτα να με καταβάλει.

Μαθήματα Ηδονής [Reupload]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα